Klottersanering och reklamuppsättning i spårmiljö till MTR

Stockholm

Arbetsuppgifter

Avdelningen Klottersanering inom MTR Facility Management genomgår just nu en spännande utvecklingsresa. Från och med 1 januari 2022 kommer MTR ta över uppsättning av reklam i tunnelbanans spårmiljö. Vi behöver därför utöka vår organisation med nya sanerare som vill jobba med reklamuppsättning samt klottersanering.

Arbetets huvuduppgift kommer vara uppsättning av reklamplanscher i spårmiljön men kommer även innefatta saneringsarbete. Arbetet kräver förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klotter och återställa underlaget med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Tjänsten innebär arbete med kemikalier, vilket ställer höga krav på kunskap om förvaring, hantering och återvinning av dessa. Vid anställning får du nödvändig utbildning. Som sanerare följs du upp på kvaliteten och effektiviteten i ditt arbete. Du arbetar primärt självständigt på uppdrag av gruppchef och uppdragskoordinatorer.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst och på heltid. Arbetstiden är förlagd till natten. Start är 1 januari men vi ser gärna att du vid behov har möjlighet att börja tidigare för relevant utbildning.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Uppsättning av reklam i spårmiljö
Sanering
Foliering
Målning
Högtrycksspolning
Spårtvätt och se till att hålla spåret rent
Ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete i ärendehanteringssystem via smartphone

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som sanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Som person är du säkerhetsmedveten, stresstålig och det är bra med en god fysik för att kunna hantera tunga arbetsmoment. Det är även bra om du är van att hantera tekniskt systemstöd. Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det krävs en stor respekt och förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.
Vidare har du
Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska
B-körkort
Det är meriterande om du har kunskaper inom reklamuppsättning. Meriterande är också om du har tidigare erfarenhet av el-arbete, utbildning för elsäkerhetsledare och/eller rep-utbildning för höghöjdsarbete.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Förmåner

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Reklamuppsättning Affischering Sanering städ klotter klottersanering högtryck högtryckssanering

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-12
Referensnummer: C66205

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-10-22