Klottersanerare på deltid till MTR

Stockholm

Facility Management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och sanering. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag. Vi söker nu fem sanerare som vill arbeta med klottersanering i vår kundmiljö, både inom Tunnelbanan och Pendeltågen.

Som klottersanerare hos MTR arbetar du för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande sanering inom hela tunnelbanesystemet eller pendeltågsnätet som når upp till gällande kvalitetsstandard. Vi söker nu fem nya medarbetare som vill arbeta deltid. Tre av dessa tjänster är på 23% och till arbete inom Tunnelbanan. Man arbetar då varannan helg samt andra röda dagar. De andra två tjänsterna är på 20% och till arbete inom Pendeltågen. Där arbetat man varannan helg. Tjänsterna inom Pendeltågen innebär arbete med sanering inom både kundmiljö samt fordonsanering.

Att arbete som klottersanerare hos oss

Saneringsgruppen består idag av 14 medarbetare och du rapporterar till Gruppchef Sanering Kundmiljö. Arbetstiderna är cirka 07.00-15.40. Placeringen är på Rådhuset Norra, där vi har fikarum och omklädningsrum. 

Arbetet kräver en förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klottret och återställa underlaget med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Tjänsten innebär arbete med kemikalier, vilket ställer höga krav på kunskap om förvaring, hantering och återvinning av dessa. Vid anställning får du nödvändig utbildning. Som sanerare följs du upp på kvaliteten och effektiviteten i ditt arbete. 

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Sanering
  • Foliering
  • Målning
  • Högtrycksspolning i kundmiljö

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som klottersanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Du måste ha fyllt minst 18 år för att söka tjänsten. 

Vidare har du:

  • Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska.
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har erfarenhet från städning inom industri/landsting eller dyl. alternativt hantverkaryrken samt tidigare har arbetat med sanering, kemikaliehantering eller högtrycksarbete.

Som ett steg i den här rekryteringsprocessen kommer man att få besöka vår företagshälsovård för hälsoundersökning, vilken också måste vara godkänd. 

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsavdelning via rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Sanering Städ Klotter Klottersanering Högtryck Högtryckssanering

Publicerad: 2020-11-17