Klottersanerare för Kundmiljö på deltid till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Facility Management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och sanering. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag. Vi söker nu tre sanerare som vill arbeta med klottersanering i vår kundmiljö.

Som klottersanerare hos MTR arbetar du för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande sanering inom hela tunnelbanesystemet som når upp till gällande kvalitetsstandard. Vi söker nu tre nya medarbetare som vill arbeta deltid, varav en tjänst avser arbete inom Tunnelbanans kundmiljöer med tjänstgöring varannan helg och röda dagar. De två resterande deltidstjänsterna är förlagt inom Pendeltågens såväl som Tunnelbanans kundmiljöer med tjänstgöring varannan helg.

Att arbete som klottersanerare hos oss

Saneringsgruppen består idag av 14 medarbetare och du rapporterar till Gruppchef Sanering Kundmiljö. Arbetstiderna är 07.00-15.40. Placeringen är på Rådhuset Norra, där vi har fikarum och omklädningsrum. 

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Sanering
  • Foliering
  • Målning
  • Högtrycksspolning i kundmiljö

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som klottersanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Du måste ha fyllt minst 18 år för att söka tjänsten. 

Vidare har du:

  • Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska.
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har erfarenhet från städning inom industri/landsting eller dyl. alternativt hantverkaryrken samt tidigare har arbetat med sanering, kemikaliehantering eller högtrycksarbete.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsavdelning via rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Sanering Städ Klotter Klottersanering Högtryck Högtryckssanering

Publicerad: 2020-09-03