Klottersanerare för Kundmiljö på deltid till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag.

Som klottersanerare hos MTR arbetar du för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande sanering inom hela tunnelbanesystemet som når upp till gällande kvalitetsstandard. I den här rollen kommer du även att arbeta med saneringsarbete inom Pendeltågens kundmiljöer. Vi söker nu två nya medarbetare som vill arbeta deltid, varannan helg.

En hållbar stad – gör den möjlig med oss

Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid, resor till farmor, konserter, upplevelser. Vi formar framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Att arbete som klottersanerare hos oss

Saneringsgruppen består idag av 14 medarbetare och du rapporterar till Gruppchef Sanering Kundmiljö. Arbetstiderna är 07.00-15.40 varannan helg. Placeringen är på Rådhuset Norra, där vi har fikarum och omklädningsrum.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Sanering
  • Foliering
  • Målning
  • Högtrycksspolning i kundmiljö

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som klottersanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet. Du måste ha fyllt minst 18 år för att söka tjänsten. 

Vidare har du

  • Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska.
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har erfarenhet från städning inom industri/landsting eller dyl. alt. hantverkaryrken samt tidigare har arbetat med sanering, kemikaliehantering eller högtrycksarbete

Förmåner

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringsavdelning via rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyckelord: Sanering Städ Klotter Klottersanering Högtryck Högtryckssanering

Publicerad: 2020-03-24