Junior Business Developer till MTR Pendeltågen

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vill du vara en del av dynamiska och framåtskridande MTR Pendeltågen i Stockholm? Som Junior Business Developer har du en central roll i MTR:s utvecklingsarbete, både strategiskt och operativt.
Ditt uppdrag innebär att med utgångspunkt i resenärens behov vara en viktig del i utvecklandet av verksamheten genom att följa upp, analysera, utmana och utveckla såväl nya som befintliga processer och metoder.

Som Junior Business Developer kommer du fokusera på att lära känna verksamheten, vara VD:s högra hand i ledningsgruppsarbetet samt stödja ledningsgruppen i det dagliga arbetet. Du kommer också att arbeta mer strategisk och driva egna utvecklingsprojekt.
MTR Pendeltågen erbjuder dig en stimulerande och omväxlande roll med stor möjlighet att lägga en god och bred grund för att utvecklas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Bidra och supportera VD samt ledningsgruppens chefer genom analys, beslutsunderlag, rapporter och uppföljning
Koordinera och administrera diverse uppgifter/projekt
Ta fram presentationer till lednings- samt styrelsemöten
Ansvara för att ta fram och följa upp aktivitetslistor

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vilja att utvecklas och också bidra till verksamhetens utveckling.
Som person är du strukturerad, analytisk, engagerad och resultatorienterad. Du är kommunikativ och trivs med att samarbeta och bygga nätverk. Du har ett helhetsperspektiv och motiveras av att arbeta i en miljö med högt tempo och hög ambitionsnivå.

Vidare har du:
En eftergymnasial utbildning såsom civilingenjörsexamen eller examen inom ekonomi eller motsvarande relevant område
Tidigare erfarenhet av utvecklingsarbete, analys, projekt eller liknande roll är meriterande.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Våra värderingar genomsyrar allt vi gör!
Vår vision är att vara ett ledande globalt företag som genom omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen. Utifrån vår vision driver vi all vår verksamhet enligt fyra värdeord: Utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt samt mätbara resultat. Läs mer om oss på https://www.mtrnordic.se/jobba-med-oss

Låter det lockande? Ansökan sker via vår hemsida och vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester.

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande resa!

Välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Pendeltågen i Stockholm fyller en viktig samhällsfunktion. Vi kör cirka 60 procent av alla järnvägsresor i Sverige och resandet ökar hela tiden. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-09-01

Så snart som möjligt

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-31
Referensnummer: C96917

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-07-25