Jobba med reklamuppsättning på tunnelbanan och pendeltågen

Stockholm

Arbetsuppgifter

Från och med 1 januari 2022 kommer MTR ta över uppsättning av reklam för tunnelbanans och pendeltågets fordon. Det innebär att vi på MTR Facility Management nu söker medarbetare som ansvarar för att säkerställa ett effektivt och tillfredsställande uppdrag i våra depåer och på uppställningsplatser i Storstockholm.

Arbetet som medarbetare på MTR innebär arbetstid med tjänstgöring under natten. Arbetet kan även innefatta arbete på helger.
Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén. Just nu söker vi medarbetare till våra depåer inom Storstockholm och du kommer att vara anställd i bolaget MTR Facility Management.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Sortering, planering, uppsättning av reklam, sophantering, rapportering i digitalt verktyg
Att säkerhetsställa en god leverans i enlighet med avtal
Andra förekommande uppgifter enligt anvisning från närmsta chef

Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse enligt gällande process

Tjänsten är tillsvidare på deltid. Vi erbjuder också timanställning där du kommer ha stort inflytande på dina arbetstider. Då arbetet innebär varierande arbetstider är det därför väldigt viktigt att du kan ta dig till och från arbetet på obekväma tider.

Kvalifikationer

För att trivas i hos oss är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Arbetet kommer till stora delar utföras på våra depåområden men även arbete på uppställningsplatser förekommer, du behöver därför känna dig bekväm med att arbeta i kundnära miljöer självständigt enligt skriftliga instruktioner.

Vidare har du:

Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
Gärna tidigare erfarenhet av reklamuppsättning i offentliga miljöer
Gärna erfarenhet av skiftarbete
Förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samt att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som levereras.
Förmågan att samarbeta i grupp

Det är meriterande om du har:

Tidigare erfarenhet av reklamuppsättning
Tidigare erfarenhet som teamleader/arbetsledare
Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift
Körkort B

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester.
Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Reklamuppsättning, Affischering, Lokalvård, Städning, Lokalvårdare, Storstädning, Depå, Service, Kundkontakt

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-12
Referensnummer: C66293

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 25

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-10-25