Intresseanmälan till tjänsten som Stationsvärdar

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett arbete med variation där ingen dag är den andra lik? Där utmärkt service är ditt ledord då du möter kunder och resenärer varje dag? Då är denna roll något för dig! Detta är en intresseanmälan för framtida tjänster som stationsvärd på heltid och deltid till MTR Tunnelbanan.

Som Stationsvärd är ditt huvudsakliga uppdrag att ge utmärkt service till våra resenärer. Du bidrar även till en resa i en trygg och säker miljö. En viktig del av rollen innebär att identifiera resenärernas behov och på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntningar i varje möte.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
- Säkerställa att resenärerna känner sig välkomna och svara på deras frågor
- Identifiera resenärernas behov och genomföra försäljning av biljetter
- Hantera och rapportera säkerhetsavvikelser samt arbeta proaktivt för att förebygga att olyckor sker i stationsmiljö
- Informera vid trafikstörningar och andra händelser som påverkar resenärerna. Arbeta proaktivt genom att erbjuda resenärerna din hjälp
- Säkerställa en hel, ren och tryggare kundmiljö, bidra till att hålla stationen fräsch och fri från synligt skräp

Du kommer att påbörja en anställning som inleds med en utbildningsperiod om ca 2 veckor på heltid. Under hela utbildningen får du full lön som stationsvärd. Efter avklarad utbildning fortlöper din anställning som färdigutbildad stationsvärd på 100% eller 27%.
Anställningsformen på 27% innebär arbetspass 2 av 3 helger. Arbetstider kan innebära tidiga morgnar, kvällar eller nätter

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Stationsvärd är du extrovert, social och drivs av att överträffa kundens förväntningar. Du brinner för försäljning och att ge service i världsklass. Eftersom du huvudsakligen kommer att arbeta självständigt är du ansvarsfull, lugn och trygg även under stressiga situationer. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk. Vidare kännetecknas du av att du har god samarbetsförmåga, du är kommunikativ och tycker om att möta nya människor. Självklart har du även respekt för tid och punktlighet.

Vidare har du
- minst ett års erfarenhet av att arbeta inom service, gärna i form av att ge personlig kundservice
- godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska
- god förmåga i både tal och skrift i svenska
- god kommunikativ förmåga på engelska
- tidigare arbetat skift och även arbetat självständigt, detta ses som mycket meriterande

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Eventuella frågor besvaras via rekrytering@mtr.se Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-10-19
Referensnummer: C103599

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 30

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad: 2022-09-19