Integrationsutvecklare

Stockholm

Arbetsuppgifter

MTR är inne i en spännande och expansiv fas med nytt kontrakt samt ett fokus kring digitalisering där integration av data från fordon och mellan system är prioriterat. Vi söker därför en erfaren integrationsutvecklare som kan förstärka integrationsgrupperingen. Rollen är varierande och innebär delaktighet i hela kedjan från analys & design till implementation, likväl som ansvar över integrationsplattformens tillstånd och underhåll.

Som integrationsutvecklare har du en god förståelse för integrationsprinciper och utgör en nyckelspelare i integrationsdesign samt implementation. Integrationsplattformen är en strategisk och verksamhetskritisk del av MTR:s IT-landskap och en självklar del av det pågående moderniserings- och förändringsarbetet inom bolaget. Du kommer att arbeta i ett mindre team som förser hela organisationen med integrationslösningar. Vi arbetar tillsammans med arkitekter och utvecklingsteam och utgör integrationskompetensen i organisationen.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Ta fram design och specifikationer för integrationer
Utveckla, testa och konfigurera integrationer
Förvalta integrationer och integrationsplattformen
Bidra till det strategiska arbetet för integrationsplattformen
Ansvara för daglig support

På IT avdelningen arbetar idag 30 personer, uppdelat i fyra mindre enheter. Tjänsten är på heltid och du kommer att utgå från vårt huvudkontor på Kungsholmen. Du rapporterar till CTO.

Kvalifikationer

Flerårig erfarenhet av design och utveckling av integrationer i Microsoft Azure Integration Services
Gärna en akademisk examen inom data- och systemvetenskap eller motsvarande
Goda erfarenhet och kunskap om integrationsmönster och integrationsarkitektur
Goda kunskaper i svenska, engelska i tal och skrift.

Tekniska krav:
Goda kunskaper och erfarenhet av .Net och C#
Goda kunskaper och erfarenhet om etablerade filformat: JSON, XML, XSLT, CSV etc.
Goda kunskaper av API:er och webbtjänster
Goda kunskaper i Git repository
Goda kunskaper inom ARM templates
Kunskap och erfarenhet av hybrida integrationsplattformar är meriterande

Vi söker dig som har förmåga att arbeta systematiskt och strukturerat. Du har god kännedom om integrationsspecifika designmönster och en förståelse för tjänsteorienterad arkitektur. Du tycker om att utveckla, lösa problem och lära dig nya tekniker. Du är bekväm med att ta ansvar och vara drivande i projekt och uppdrag. Du har en förståelse för affären och har förmågan att inta ett helhetsperspektiv.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi samarbetar med Novare i denna rekrytering och hänvisar i ett första skede till ansökning via denna länk: https://novare.se/executive-search/jobb/61849-integrationsutvecklare/

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Nordic är koncernbolaget för MTR Nordic Group som inkluderar MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Tech, MTRX och MTR Facility Management. Inom koncernbolaget samlas koncernens gemensamma stöd- och ledningsfunktioner som tex. lön, IT, finans, verksamhetsutveckling, HR och Kommunikation.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-28
Referensnummer: C71372

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-12-21