Integrationsutvecklare IT till MTR

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vill du vara med på resan att göra skillnad på riktigt för resenärer och medarbetare? MTR Nordic är inne i spännande och expansiv fas med fokus på nya affärer där IT har en central roll för att lyckas. Vi söker nu en integrationsutvecklare som tillsammans med kollegor vill fortsätta att lära och utvecklas. Hos oss på MTR får du möjligheten att arbeta med den senaste tekniken, ta egna initiativ och vara en central del av vår utvecklingsgrupp.

Du kommer att tillhöra ett team med integrationsutvecklare som tillsammans utvecklar och förvaltar MTRs systemintegrationer. Vi arbetar agilt i nära samarbete med kravställare och övriga intressenter. Tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor arbetar du i en rolig och vänskaplig atmosfär där det finns möjlighet att bidra och arbeta mot ny teknik och nya lösningar. Vi jobbar aktivt med att dela kunskap och erfarenheter för att tillsammans utvecklas både som individer och team.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Analysera och utreda integrationsbehov
Ta fram arkitektur och lösning för integrationer
Utveckla och testa integrationer
Driftsätta och övervaka integrationer
Utveckling av API:er. t ex REST

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som integrationsutvecklare är du intresserad av att arbeta i team med tekniken i fokus för att utveckla stabila och kostnadseffektiva systemintegrationer. Du har ett agilt mindset och är dessutom nyfiken, samarbetsorienterad och uppskattar ett aktivt kunskapsutbyte med dina kollegor. Vi ser gärna en kombination av att vara analytisk, samt ha leverans- och kvalitetsfokus.

Vi tror också att du har:
Relevant akademisk utbildning, alternativt annan utbildning och yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig, med några års erfarenhet av arbete som integrationsutvecklare inom såväl hybrid- som molnlösningar.
Erfarenhet av integrationsutveckling inom Azure Integration Services
God kunskap inom agila arbetsmetoder samt källkodshantering och CI/CD pipelines i Azure DevOps.
Erfarenhet av utveckling av integrations-api:er med .NET.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
I denna rekrytering samarbetar vi med HCM Partner. Ansök via: https://pnty-apply.ponty-system.se/hcm?id=638

Vid frågor vänligen kontakta Gustaf Ericson, Recruitment Consultant HCM Partner AB
på gustaf@hcmpartner.se eller tel: 0721574989 alternativt Vilma Hargéus, Rekryteringskonsult HCM Partner AB på vilma@hcmpartner.se eller 07014 57462.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Nordic är koncernbolaget för MTR Nordic Group som inkluderar MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Tech, MTRX, MTR Facility Management och MTR Mälartåg. Inom koncernbolaget samlas koncernens gemensamma stöd- och ledningsfunktioner som tex. legal, lön, IT, finans, verksamhetsutveckling, HR och Kommunikation.

Nyckelord: Integration utvecklare Azure .NET

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-04-02
Referensnummer: C122277

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-02-06