Head of MTR Business School

Stockholm

Arbetsuppgifter

Brinner du för att utveckla nya affärer och vill jobba i en stor koncern med hög förändringstakt och inspirerande arbetsuppgifter?
Är du dessutom strukturerad, nytänkande och drivs av ständig utveckling? Då ska du söka tjänsten som Head of MTR Business School!

Som Head of MTR Business School har du en nyckelroll på MTR. Tillsammans med ditt team driver du strategiska frågor som kopplar mot att utveckla MTR:s Yrkeshögskola. Du arbetar med analys och utveckling av utbildningsutbudet som skolan erbjuder. Ett prioriterat område för våren 2022 är att se över hela utbildningskatalogen och utveckla nya samarbeten/affärer. Du arbetar nära ledningsgruppen och ingår även i teamet för avdelningen Learning & Development där du bidrar med kunskap och beslutsunderlag kring dina områden.

Du leder och driver avdelningen för MTR:s Yrkeshögskola med fullt budgetansvar
Du ansvarar för utbildningsutbudet som skolan erbjuder och analyserar marknaden för hitta nya affärsmöjligheter
Du tar fram business case och beslutsunderlag
Du utvecklar ditt team bestående av två Learning & Development Business Partners

"MTR:s Yrkeshögskolas vision är att vara en skola i världsklass, för att nå dit söker vi en ledare som kan driva utvecklingen framåt med innovativt lösningar, har ett affärstänk och är van vid att bygga relationer i en komplex miljö. Som ledare tror jag på att ett närvarande ledarskap och ett eget ansvar för medarbetaren skapar de bästa förutsättningarna för både individens och gruppens utveckling säger" Peter Theorell, Chef Operativa Utbildningar

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en vilja att utvecklas och också aktivt bidra till verksamhetens utveckling.
Som person är du analytisk, affärsorienterad och resultatinriktad. Du är kommunikativ, har god presentationsförmåga och trivs med att samarbeta och bygga nätverk. Du är särskilt intresserad av att se över nya affärsmöjligheter och brinner för att nå högt uppsatta mål.

Vidare har du:
Akademisk examen med ekonomisk eller beteendevetenskaplig inriktning
Minst 3- 5 års erfarenhet som chef med personal- och budgetansvar
3-5 års erfarenhet av att driva projekt, analysarbete och utveckla nya arbetssätt

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi erbjuder en vänlig och dynamisk miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och deltar i MTR:s fortsatta utvecklingsresa i Norden i vår ambition i att utveckla hållbara samhällen. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget.Våra fyra värderingar utmärkt service, ständig utveckling, ömsesidig respekt och mätbara resultat utgör den grund vi arbetar utifrån och genomsyrar vår vardag. Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Utbildningschef Peter Theorell på peter.theorell@mtr.se. Sista ansökningsdag är 4 feb. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester och urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-03-01

Ansökan

Ansök senast: 2022-02-04
Referensnummer: C72461

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-01-14