HR-specialist/Rekryterare till MTR Tunnelbana

Stockholm

Arbetsuppgifter

Hos oss på rekryteringsavdelningen på MTR Tunnelbanan är vardagen fylld med mycket glädje och fullt fokus på att leverera service till våra chefer och kandidater. Vi söker nu en HR-Specialist med inriktning rekrytering. Vi letar efter dig som vill vara en i teamet och göra skillnad varje dag.

Som HR-Specialist har du en central roll vad gäller att driva och utveckla vårt rekryteringsarbete som är en viktig del i vår verksamhet. Du kommer att arbeta med hela rekryteringsprocessen från start till mål och självständigt planera, genomföra och följa upp dina projekt.

Rollen är varierande och du kommer att rekrytera både operativa medarbetare, vilket innebär stora volymer, och även specialister. Du koordinerar och hanterar olika kontaktytor som till exempel rekryterande chefer, kandidater, företagshälsovård och andra intressenter.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
Driva flera parallella rekryteringsprocesser från beställning till mål
Administrera kandidater och tester i vårt rekryteringsverktyg Visma Recruit samt tolka resultat och genomföra återkoppling på test
Diverse administrativa uppgifter, till exempel utformning av kravprofiler samt skriva annonser
Skriva avtal samt förstå kollektivavtalet
Besvara frågor från kandidater som inkommer per telefon eller mail
Driva och delta i utvecklings- och förbättringsprojekt inom HR-avdelningen
Driva det löpande utvecklingsarbetet kopplat till rekryteringssystemet Visma Recruit

Du blir en del av MTR Tunnelbanans härliga rekryteringsteam om 7 medarbetare som ingår i HR-avdelningen om 12 medarbetare. Vår vardag präglas av ett stort engagemang, professionalism och ett gott samarbete! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning och start beräknas omgående eller efter överenskommelse.

Kvalifikationer

För att trivas som HR-Specialist hos oss är du en person med massor av drivkraft och entusiasm. Du håller med lätthet flera processer igång samtidigt och anpassar dig utan svårigheter till förändringar. Rollen ställer höga krav på noggrannhet, ett strukturerat arbetssätt och en god prioriteringsförmåga. Med professionalism, ödmjukhet och tålamod driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål.

Rollen innebär många kontakter både externt och internt, vilket kräver att du har ett förtroendeingivande sätt och är en utåtriktad person med en förmåga och vilja att bygga relationer. Som person är du kreativ och finner de bästa lösningarna, du är en förebild vad gäller ditt servicetänk och du motiveras av utmaningar.

Vidare har du:
En examen inom Personal- eller beteendevetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Tidigare erfarenhet av att självständigt driva och administrera flera rekryteringsprocesser parallellt, som rekryterare eller i en roll på ett konsultbolag, gärna även från volymrekryteringar
En mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Det ses som starkt meriterande med tidigare erfarenhet av arbete i rekryteringsverktyget Visma Recruit och certifiering i testverktyget AON.

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV, ansökan sker via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@mtr.se Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-10
Referensnummer: C91377

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad: 2022-06-10