HR Business Partner till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Arbetsuppgifter

Söker du ditt nästa drömjobb kan detta vara tjänsten för dig. Du kommer att vara en viktig person i vår fortsatta framgångsresa.
Rollen innebär framför allt att du är en viktig spelare i en avdelningsledningsgrupp för att hålla i HR-frågorna, säkerställa HR-perspektiv och bidra till att organisationen utvecklas i rätt riktning.
Du arbetar brett med HR frågor och ger stöd och support till våra ledare främst inom rekrytering och arbetsrätt, men du arbetar även med att aktivt coacha, utveckla och stötta våra ledare både i det dagliga arbetet och i den långsiktiga utvecklingen i alla HR-relaterade processer.
Vi är måna om att du kontinuerligt utvecklas hos oss och det finns möjligheter att få ansvar för specifika områden eller projekt inom din roll.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen behöver du tycka om att ha många kontaktytor i organisationen samt att ha en varierande och föränderlig vardag. Tempot är högt och det krävs att du är flexibel samt att du kan hantera uppgifter av väldigt olika karaktär parallellt. Vi arbetar utifrån våra fyra värderingar och arbetet präglas starkt av dessa. Vi tror att du både är duktig på att coacha och stötta chefer samtidigt som du arbetar i våra supportsystem och göra egna analyser i excel och presentationer in powerpoint.

Vi ser framför oss att du är strukturerad, drivande och proaktiv samt välutvecklad kommunikativt. Du behöver ha en analytisk förmåga och kunna se frågor ur ett större perspektiv. Flexibilitet är en viktig egenskap då det finns många intressenter och det är inte ovanligt att du kommer att behöva omprioritera din dag. Din professionalism och pedagogiska förmåga gör att du skapar stort förtroende hos ledarna. Du känner dig trygg med att hålla i presentationer för ledare och ledningsgrupper.

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV, ansökan sker via vår hemsida. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila rekrytering@mtr.se Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Sedan 2009 innehar MTR Tunnelbanan helhetsansvaret för planering, drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av AB Storstockholms Lokaltrafik (SL). Varje dag genomförs drygt 1 miljon resor hos oss. Det motsvarar nästan hälften av alla resor med kollektivtrafik i Stockholms län. Vi nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tunnelbana, vårt arbete handlar om att göra skillnad på plattformen, på tågen och i människors liv. Vi samarbetar med flera olika aktörer i Stockholm för att tunnelbanan ska vara tillgänglig för alla. Det är detta vi kallar för Stockholms blodomlopp.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-10-01

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-07
Referensnummer: C92318

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-06-13