Gruppchef sanering spårmiljö

Stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en gruppchef Sanering till vår klotteravdelning. Avdelningen består av ett 70-tal medarbetare som tillsammans arbetar dag och natt med koordinering samt sanering av främst fordon samt stationer i tunnelbanan och pendeltågens miljöer. Tillsammans med Chef Klottersanering ansvarar du för att säkerställa leveransen gällande klottersanering gentemot våra uppdragsgivare.
Rollen som Gruppchef är operativ i den dagliga driften med vissa strategiska inslag. I tjänsten ingår personalansvar för närmare 20 Klottersanerare som utför saneringsarbeten i pendeltågens kundmiljö, spårmiljö samt på fordon. Rollen som gruppchef innefattar personalledning, utvecklingssamtal, kontinuerliga arbetsplatsmöten och arbetsmiljöansvar för din personalgrupp. Tillsammans med dina fyra gruppchefskollegor säkerställer ni att avdelningens ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt gentemot kund, samarbetspartners och uppdragsgivare.

Dina huvudsakliga uppgifter är
Utveckla och säkerställa klottersaneringens leverans enligt uppdragsavtalets alla delar, underhåll, klottersanering samt vidarerapportering
Säkerställa att vi uppfyller vårt avtal och att vi på ett så resurseffektivt sätt som möjligt planerar och genomför saneringsarbetet
Säkerställa att medarbetare följer säkerhetsrutiner och processer gällande arbete i säkerhetszon och att det löpande arbetet utförs enligt gällande säkerhetsrutiner, föreskrifter och med rätt behörigheter.
Leda, utveckla och skapa goda förutsättningar för medarbetarna att nå sina lång- och kortsiktiga mål samt genom sitt ledarskap fånga upp och driva förändringsarbete i den egna gruppen.
Säkerställa uppföljning av nyckeltal, fakturahantering samt identifiera och driva kostnadsbesparingar i leverantörsledet och i dess leverans.

Kvalifikationer

Tjänsten är på heltid är i huvudsak på nattetid men för att du ska få möjlighet att träffa alla dina medarbetare förekommer även visst dag- och helgarbete. Du ingår i ledningsgruppen för Klotteravdelningen och förväntas därför att ha förmågan att lyfta blicken och tänka utveckling för hela enheten. Tjänsten rapporterar till chef Klottersanering och du utgår från vårt platskontor i Liljeholmen. Du är efterlängtad så vi ser gärna att du startar omgående annars enligt överenskommelse.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Gruppchef sanering är du trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden och följa upp resultat. Med ett strukturerat och utvecklingsbenäget arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål. En grundpelare i vårt ledarskap är det coachande förhållningssättet vars synsätt och tydlighet du måste dela

Vidare har du
Gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar eller som arbetsledare
Gärna erfarenhet av arbete inom klottersanering (meriterande)
Erfarenhet av att självständigt driva egna projekt (meriterande)
Mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
Goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan via vår hemsida genom att svara på några frågor och bifoga ditt CV. Vi önskar inget personligt brev och har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervju sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Acar chef klotter, via helena.acar@mtr.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Gruppchef, förändringsledning, klotter, sanering, arbetsledning

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-21
Referensnummer: C64078

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-06-23