Gruppchef med stor kommunikativ förmåga

Stockholm

MTR Facility Management AB, ett nytt bolag i MTR-koncernen, söker nu en kommunikativ och analytisk gruppchef som tillsammans med ett drivet och engagerat team vill vara med och skapa en fungerande och klotterfri kundmiljö.

En hållbar resa – gör den möjlig med oss

Inom MTR Facility Management är vi 500 lokalvårdare, klottersanerare, fastighetsförvaltare, fastighetsskötare och servicemedarbetare som tillsammans möjliggör en ren, välfungerande och trygg kundmiljö i och utanför kollektivtrafiken. Vi formar framtidens städer med kollektivtrafiken i centrum. Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns.

Ditt uppdrag som gruppchef

Rollen som Gruppchef för uppdragskoordineringen är operativ med vissa strategiska inslag. I tjänsten ingår personalansvar för 13 medarbetare som koordinerar klotterärenden baserat på ett dagligt schema. Rollen som gruppchef innefattar personalledning, utvecklingssamtal, kontinuerliga arbetsplatsmöten och arbetsmiljöansvar för din personalgrupp.

Som gruppchef för Uppdragskoordineringen kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att ta fram rapporter och utredningar samt följa upp klotterärenden och dina medarbetare. I rollen ingår mycket kontakt och samverkan med olika människor som Trafikförvaltningen, underleverantörer och andra funktioner inom MTR.

Du kommer att ha din arbetsplats i Liljeholmen. Du ingår i ledningsgruppen för Klotteravdelningen och förväntas därför att ha förmågan att lyfta blicken och tänka utveckling för hela enheten. Tjänsten rapporterar till Chef Klottersanering.

Dina färdigheter och din personlighet för att lyckas i rollen som Gruppchef

För att lyckas i rollen är du kommunikativ och har en analytisk förmåga. Du är effektiv och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vidare ser vi att du har

  • en gymnasieexamen eller motsvarande utbildning
  • tidigare erfarenhet från arbete som ledare eller chef
  • vana att följa upp resultat, ser utvecklingsmöjligheter, har kunden i fokus och med sitt närvarande ledarskap är van att fatta beslut
  • ett coachande förhållningssättet
  • är en van användare av Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat                       

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. 

Som anställd hos MTR Facility Management erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Du är efterlängtad så vi ser gärna att du startar omgående annars enligt överenskommelse.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Acar, Områdeschef Klottersanering, via Helena.Acar@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Publicerad: 2021-03-17