Gruppchef lokalvård med inriktning uppsättning av reklam

Stockholm

Arbetsuppgifter

Från och med 1 januari 2022 kommer MTR ta över uppsättning av reklam för tunnelbanans och pendeltågets fordon. Det innebär att vi på MTR Facility Management blir fler medarbetare och vi söker därför en ny gruppchef som ansvarar för att säkerställa ett effektivt och tillfredsställande uppdrag i våra depåer och på uppställningsplatser i Storstockholm.

En hållbar vardag gör den möjlig med oss
MTR Facility Management, del av MTR Nordic, erbjuder en rad tjänster såsom fastighetsdrift, lokalvård, klottersanering och internservice. Vi levererar tjänster till tunnelbanan, pendeltågen och andra kollektivtrafiknära aktörer med siktet inställt på fler externa kunder.
Vi söker nu en Gruppchef reklam till vår organisation inom fordonsvård. Organisationen består idag av medarbetare som arbetar både dag och natt med städning, klottersanering samt foliering på tunnelbanans, MTRX och pendeltågens samtliga fordon. Du kommer arbeta med vårt nya uppdrag som startar 1 januari där vi ansvarar för att sätta upp reklam i tunnelbanans och pendeltågens fordon. Tillsammans med områdeschef och kollegor ansvarar du för att säkerställa leveransen gällande reklamuppsättning gentemot vår uppdragsgivare.

Att arbeta som gruppchef hos oss
En grundpelare i vårt ledarskap är ett coachande förhållningssätt och du arbetar därför med ett närvarande ledarskap där du träffar dina medarbetare ute i driften. Du kommer att ha ca 20-25 medarbetare i din grupp och ytterligare fyra gruppchefskollegor kopplat till ert område.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Säkerställa att avdelningens ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt gentemot kund, samarbetspartners och uppdragsgivare.
Säkerställa att medarbetare följer säkerhetsrutiner och processer gällande arbete i säkerhetszon och att det löpande arbetet utförs enligt gällande säkerhetsrutiner, föreskrifter och med rätt behörigheter.
Säkerställa uppföljning av nyckeltal, fakturahantering samt identifiera och driva kostnadsbesparingar och effektiviseringar i leverantörsledet och i dess leverans.
Säkerställa en god och kostnadseffektiv bemanning samt en kort- och långsiktig planering så att avdelningen har nödvändiga behörigheter.
Leda, utveckla och skapa goda förutsättningar för medarbetarna att nå sina lång- och kortsiktiga mål samt genom sitt ledarskap fånga upp och driva förändringsarbete i den egna gruppen.

Kvalifikationer

Tjänsten är på heltid och under natt, men för att kunna delta på möten och utbildningar förekommer arbete även på dagtid och eventuellt enstaka helgdagar. Du utgår från Nyboda depå men kommer arbeta i tunnelbanans och pendeltågets samtliga depåer och uppställningsplatser. Du rapporterar till områdeschef fordonsvård.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Gruppchef reklam är du trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter. Vi söker dig som trivs bäst när du får arbeta med förändringsarbete. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och utvecklingsbenäget arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål.

Vidare har du
Gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar eller som arbetsledare
Gärna erfarenhet av arbete inom reklamuppsättning och/eller lokalvård
Erfarenhet av att självständigt driva egna projekt
Mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
Goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat.
B-körkort

Erfarenhet krävs

Övrigt

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linda Darrell, via linda.darrell@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: Gruppchef, förändringsledning, klotter, lokalvård, arbetsledning

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-12
Referensnummer: C67599

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-11-11