Gruppchef förvaltning MTR Facility Management

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som Gruppchef Förvaltning ansvarar du för ett team på 22 medarbetare och avdelningens leverans bestående av support för användare av betalsystemet, service och felavhjälpande underhåll i våra lokaler samt bud och transport.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Att genom ett coachande ledarskap utveckla dina medarbetare
Säkerställa en professionell användarsupport för MTRs betalsystem
Säkerställa att ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt
Utveckla processer och rutiner
Samordning och uppföljning av externa leverantörer
Hantera frågor rörande bemanning och planering av verksamheten
Arbeta med uppföljning och utveckling av medarbetare samt medverka vid rekrytering och introduktion av nyanställda

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som Gruppchef Förvaltning är du trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är van att leda team och har ett stort intresse för ledarskap. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål.
Vidare har du
Gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Gärna tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar eller som arbetsledare
Erfarenhet från FM/fastighetsbranschen är meriterande
Erfarenhet av att självständigt driva egna projekt
Mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
Goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat.

Erfarenhet krävs

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Sandberg, fredrik.sandberg@mtr.se . Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-31
Referensnummer: A1137180

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-06-20