Gruppchef Förvaltning

Stockholm

MTR Facility Management, del av MTR Nordic, erbjuder en rad tjänster såsom fastighetsdrift, lokalvård, klottersanering, ärendehantering, logistiklösningar och internservice. Vi levererar tjänster till tunnelbanan, pendeltågen och andra kollektivtrafiknära aktörere med siktet inställt på fler externa kunder.

Din roll hos oss
Som Gruppchef Förvaltning ansvarar du för ett team på 11 medarbetare och er leverans består av support för användare av betalsystemet, service och felavhjälpande underhåll i våra lokaler samt bud och transport.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Säkerställa en professionell användarsupport för MTRs betalsystem
 • Säkerställa att ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt
 • Utveckla processer och rutiner
 • Samordning och uppföljning av externa leverantörer
 • Hantera frågor rörande bemanning och planering av verksamheten
 • Arbeta med uppföljning och utveckling av medarbetare samt medverka vid rekrytering och introduktion av nyanställda

Tjänsten är på heltid och i huvudsak på dagtid, men för att kunna träffa alla dina medarbetare förekommer arbete även utanför kontorstider. Du har din arbetsplats på vårt citykontor, som ligger precis invid T-centralen. Du rapporterar till Chef Fastighet.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Gruppchef Förvaltning är du trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål.

Vidare har du

 • gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar eller som arbetsledare
 • erfarenhet från FM/fastighetsbranschen är meriterande
 • erfarenhet av att självständigt driva egna projekt
 • mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
 • goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat.

Förmåner

Som anställd på MTR Facility Management erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Du är efterlängtad så vi ser att du gärna startar omgående annars enligt överenskommelse.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rasmus Pentilä, Chef Fastighet via rasmus.pentila@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Nyckelord: fastighet, fastighetsskötsel, IT, betalsystem, support, arbetsledning

Publicerad: 2020-11-13