Flera arbetsledare/tågtekniker till MTR Tech

Stockholm

Vi söker nu flera arbetsledande tågtekniker till oss som är gillar leda andra, vill vara en del i vår utveckling samt ser fördelarna med att arbeta med många andra kompetenta tågtekniker. Vi ser fram emot din ansökan om detta är du!

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare med över 5000 anställda, spridda över sex verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Facility Management, MTR Express och MTR Tech. 

Hos oss får du möjligheten att arbeta i en miljö som präglas av hög och positiv förändringstakt där vi strävar efter att vara ett underhållsbolag i världsklass. Ta chansen att vara med på den fortsatta resan och utvecklingen av den nordiska MTR koncernen.

Din roll hos oss

I rollen som arbetsledare bidrar du till vårt uppdrag genom att arbetsleda en grupp reparatörer och depåförare (rangerare/växlare). Du kommer att ansvara för att operativt styra den dagliga verksamheten inom ditt skift samt själv delta i underhållsarbetet vid behov. 

Arbetet innebär:

 • Planera, administrera, leda och fördela arbetet under skiftet för att underhållet på fordonen blir klara för trafik i tid.
 • Ansvara för att produktionen uppfyller exempelvis interna mål, säkerhetskrav och kvalitetsstandarder.
 • Arbeta som reparatör/tågtekniker med tågunderhåll, arbete inom elektronik, mekanik och pneumatik ingår.
 • Arbeta med akuta underhållsarbeten/felsökning av system och kretsschema samt underhåll baserat intervaller på tid eller km.

Vi söker nu flera arbetsledare till olika depåer. Vi har pendeltågsdepåer på tre olika platser i Stockholm; Älvsjö, Bro, Södertälje där vi har lediga tjänster. Vi söker även en arbetsledare till tunnelbanedepån Vällingby. Du rapporterar till produktionschef och tjänsten av ser heltid med tider förlagda antingen på dag/skift eller nattetid. Tjänsten är ett bra första steg för dig som vill få möjligheten till fortsätt utveckling av din karriär.

Vi sätter samhället i rullning

MTR Tech är ett underhållsbolag som spelar en vital roll för att resenärer med Pendeltåg och Tunnelbana får en säker, punktlig och trygg resa varje dag. Vårt huvuduppdrag är att utföra löpande underhåll, reparationer och förvaltning av fordonen och förse Tunnelbane- och Pendeltågstrafiken med driftsäkra fordon. Vi arbetar med ständiga förbättringar av fordonens leverans och prestanda så att du som resenär får en hållbar och pålitlig Tunnelbana och Pendeltåg. 

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi tillhör MTR Nordic koncernen vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som arbetsledare utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du har en förmåga att få med dig andra samt förmågan att prioritera och ta beslut, även i pressade situationer. Du föregår med ett gott exempel och är en ambassadör för MTR.

 • Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
 • Har läst samt har kunskaper ellära
 • Erfarenhet från mekanisk, elektrisk eller digitaltekniskt arbete och har du erfarenhet från tågteknik är det en merit
 • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning
 • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska
   

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Du kommer få ange i din ansökan dina preferenser gällande depå och arbetstider. Ansökan sker via vår hemsidan och vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Publicerad: 2021-01-19