Felsökarspecialist till MTRs depå i Eskilstuna

Eskilstuna

Arbetsuppgifter

Vill du bli en del av ett härligt gäng som underhåller ER1 och Regina Fordon? Gillar du en arbetsplats där det är bra stämning och attityd att hjälpas åt för att lyckas med uppdraget?

Som felsökarspecialist kommer du att ha en nyckelroll där du arbetar självständigt med felsökning och rotorsaksanalys av fordonsfel och guida dina Tågteknikerkollegor i vad som behöver göras för att åtgärda fel. Arbetet innefattar även arbeten med avhjälpande underhåll tillsammans med dina tågteknikerkollegor.

Du behöver även vara flexibel att hugga in på andra arbetsuppgifter om det behövs för att teamet ska kunna leverera fordonsutsättningen till trafik.

Tjänsten avser heltid med placering i Gredbydepån. Dina arbetstider är förlagda antingen på ett schema av 7 dagar em/kväll eller natt -7 dagar ledigt eller dagtid må-fre.

Kvalifikationer

Vi ser att du har eller kan:
- Gedigen erfarenhet av arbete med felsökning inom fordonsunderhåll
- Kunna läsa och förstå såväl elektriska som pneumatiska scheman
- Erfarenhet från ER1 eller Regina fordon är meriterande
- Systemingenjörsutbildning är meriterande
- God förståelse för svenska och engelska i tal och skrift

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi söker dig som vill vara med och bidra till en viktig samhällsfunktion- att se till att våra resenärer kommer fram på ett säkert sätt när de reser med Mälartåg. Vill du vara en i laget och göra skillnad varje dag för våra resenärer runt Mälardalen?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV, du behöver inte skicka in personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse med rekryterande chef.

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-25
Referensnummer: C98614

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-08-26