Fastighetsvärd

Stockholm

Arbetsuppgifter

Tjänsten som Fastighetsvärd innebär att ständigt arbeta för att ge utmärkt service och på ett kostnadseffektivt sätt ge support till verksamheten med underhåll av MTRs lokaler samt ge teknisk support vid fel i kassa- och försäljningssystemet ute på våra stationer. Som fastighetsvärd ser du till att personal och resenär alltid befinner fungerande och trivsam miljö.

Huvudsakliga ansvarsområden för tjänsten:
- Både aktivt och i förebyggande syfte vårda om och utföra lokalservice av MTR´s lokaler samt den miljö personal och resenär befinner sig i. Exempel: montera möbler och hantera avvikelser på VVS samt AC.
- Tillförse support till stationspersonal vid fel i betalsystemet samt utföra åtgärder vid felanmälningar.
- Säkerställa att det material/verktyg verksamheten behöver finns i lager samt att vid behov leverera förbrukningsmaterial till verksamheten som till exempel Accesskort.
- Ta del av löpande information från arbetsledning och operatörer för att säkerställa egen prestation.
- Rapportera avvikelser, brister och behov enligt rutin.

I tjänsten som Fastighetsvärd innefattas att hålla sig uppdaterad i lagar och avtal samt våra interna policies, processer, instruktioner, riktlinjer, mål och etiska regler. Det ingår även att vara processägare för processer enligt verksamhetsledningssystemet (VLS). #LI-DNP

Kvalifikationer

För tjänsten krävs minst 1 års erfarenhet från arbete inom fastighetsskötsel, IT-support eller något hantverkaryrke.

Erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Häller, Talent Acquisition Partner, via fredrik.haller@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2023-06-26

Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja tjänsten redan i slutet av juni, men det finns även möjlighet att börja tjänsten något senare.

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-25
Referensnummer: C137728

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-05-03