Fastighetsskötare till Pendeltågen

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som Fastighetsskötare inom MTR Facility Management mot Pendeltågen kommer du vara en del av ett glatt team med hög lösningsförmåga. Du kommer att utgå ifrån Liljeholmen, innan vi går över till en lokal i Blåsut, samt vara rörlig inom hela pendeltågsnätet, från Arlanda till Gnesta, och Bålsta till Nynäshamn.

Fastighetsskötare stöttar verksamheten genom intern support, såsom att betalsystemen alltid fungerar och tillser korrekt trafikinformation på alla stationer. Som Fastighetsskötare säkerställer du att supportärenden blir utförda med hög kvalitet på ett säkert och effektivt sätt. Du arbetar både tillsammans med dina kollegor i teamet men också självständigt.

Säkerställa säkra stationer genom att dagligen kontrollera och detektera diverse brister, både gällande säkerhet och funktion
Hantera utbyte av plexiglas på informationstavlor
Säkerställa att det material verksamheten behöver finns i lager samt vid behov även leverera förbrukningsmaterial till verksamheten
Klottersanering - detektera och sanera klotter som är upp till 1m²
Felanmälan gällande Termometrar (linjekartor)
Foliering, kontrastmarkering Besamdörrar/slagdörrar
Felanmäla glaskross
Ogräsbekämpning bara på plattform, ej säkerhetszon, vid mån av tid
Löpande kvalitetssäkring att skyltning av information är aktuell och följer satta rutiner och avtal
Rapportera avvikelser, brister och behov enligt rutin
Vid behov supportera internservice och andra funktioner
Distribuera internpost mellan MTR Techs depåer och huvudkontoret/Älvsjö/City.
Hantering av betalsupport, nycklar, operatörskort och lösenord

Underhåll av servicedisk och övriga personalutrymmen samt enklare hantverkstjänster.

Kvalifikationer

Arbetet som Fastighetsskötare ställer höga krav på att leverera service och kunna planera sin arbetsdag på ett effektivt sätt. Du är en person som gillar att hjälpa andra, du har lätt att sätta dig in i nya uppgifter och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Vidare har du:
Ett par års erfarenhet av att arbeta med service i händelserika miljöer
B-körkort
Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska
God datorvana och behärskar Officepaketet väl, det är meriterande om du har särskilda kunskaper i Excel
God kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska

Erfarenhet krävs

Övrigt

Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester och under rekryteringsprocessen kommer vi även att genomföra alkohol- och drogtestning samt bakgrundskontroll där bland annat belastningsregister ingår. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2022-08-22

Start: omgående, eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2022-07-21
Referensnummer: C91559

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

  • rekrytering@mtr.se

Publicerad: 2022-06-23