Fastighetsskötare till MTR Facility Management

Stockholm

Arbetsuppgifter

Ditt huvudsakliga uppdrag är att genom utmärkt service och på ett kostnadseffektivt sätt supportera verksamheten med underhåll av MTRs lokaler samt ge teknisk support vid fel i kassa- och försäljningssystemet ute på våra stationer. Arbetet är arbetsorderstyrt och du har ett stort eget ansvar för din egen leverans. Du arbetar självständigt med ärenden men förväntas även stötta kollegor vid behov.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
Utföra fastighetsskötsel och förebyggande underhåll i personal- och kundmiljö samt MTRs lokaler. Exempel montera möbler och hantera avvikelser på VVS samt AC.
Säkerställa att det material verksamheten behöver finns i lager samt att vid behov även leverera förbrukningsmaterial till verksamheten som till exempel Accesskort och informationsmaterial till våra servicediskar.
Avhjälpa enklare fel samt hantera övriga ärenden som rör kassa- och försäljningssystemet.
Utföra inspektionskontroller samt vid behov saneringsuppdrag i våra miljöer för pendeltågssystemet.
Utföra postärendeleveranser

Arbetet är förlagt till främst helger, enligt schema. Det kommer finnas möjlighet att kunna arbeta mer under sommarperioden och andra storhelger. Du kommer att ingå i en grupp om 12 fastighetsskötare. Arbetsglädjen i gruppen är hög och man ställer alltid upp för varandra när det behövs vilket är viktigt för gruppen. Du rapporterar till Gruppchef Förvaltning

Kvalifikationer

Du är en person som gillar att hjälpa andra, du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Stundtals är arbetsbelastningen hög varför en god stresstålighet är nödvändig. Då arbetet är mycket rörligt och det förekommer tunga lyft är det viktigt att du har en mycket god fysik. Vi ser att du har möjlighet att börja så snart som möjligt, anställningen inleds med cirka 1 månads introduktionsprocess.

Vidare har du:
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
God dator-/smartphone vana.
B-körkort
Gymnasiekompetens eller motsvarande.

Det är meriterande om du har:
Tidigare erfarenhet från serviceinriktat arbete inom teknisk support, fastighetsskötsel eller annat hantverkaryrke är meriterande.
Högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta James Jarrett, Gruppchef Förvaltning, james.jarrett@mtr.se Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2021-12-13
Referensnummer: C67341

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

  • Fackliga företrädare nås via vår växel

    Telefon: 08-576 10 00

Publicerad: 2021-11-19