Fältsupport för Pendeltågen till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Facility Management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och projekt inom lokalanpassning. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag. Är du lösningsorienterad och trivs med att ge service och support i miljöer där det händer mycket? Vi söker nu två Fältsupport för Pendeltågen till oss på MTR Tunnelbanan.

Att arbeta som Fältsupport för Pendeltågen på MTR Tunnelbanan

Våra kunder inom Facility Management är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla tjänster som gör MTR-koncernen mer leveranssäker samt vara ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden för förvaltning och service. Vår strategi för fortsatt utveckling bygger på ökad effektivitet och konsolidering men även affärsutveckling där vi ser stor potential till extern försäljning av våra tjänster.

Vi sätter samhället i rullning

MTR drivs av övertygelsen att vi kan göra skillnad – i samhället och i människors vardag.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Din roll hos oss

Som Fältsupport för Pendeltågen till MTR Tunnelbanan kommer du vara en del av ett glatt team med hög lösningsförmåga. Du kommer att vara placerad nära Stockholm centralstation samt vara rörlig inom hela pendeltågsnätet, från Arlanda till Gnesta, och Bålsta till Nynäshamn.

Internservice stöttar verksamheten genom intern support i att betalsystemen alltid fungerar och tillser korrekt trafikinformation på alla stationer. Vi säkerställer även intern logistik och planering av scheman med bemanning. Som Fältsupport säkerställer du att supportärenden blir utförda med hög kvalitet på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Du arbetar både i team och självständigt.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Kvalitetssäkra att skyltning av information är aktuell och följer satta rutiner och avtal
 • Säkra att våra betalsystem fungerar tryggt och säkert genom att ge support internt på platser i hela pendeltågsnätet
 • Säkra att biljettautomater på stationerna fungerar
 • Utföra kontroller för att säkerställa god kvalitet i arbetet som rör verksamheten
 • På ett effektivt sätt och med utmärkt service leverera material till verksamheten
 • Koordinera ärenden och ersätta ordinerade koordinator vid frånvaro.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag. Du rapporterar till gruppchef för Internservice.

Du som söker till oss

Arbetet på Internservice ställer höga krav på att leverera service och kunna planera sin arbetsdag på ett effektivt sätt. Du är en person som gillar att hjälpa andra, du har lätt att sätta dig in i nya uppgifter och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Vidare har du

 • Ett par års erfarenhet av att arbeta med service i händelserika miljöer
 • B-körkort
 • Godkända gymnasiebetyg (eller motsvarande) i svenska, matematik och engelska
 • God datorvana och behärskar Officepaketet väl, det är meriterande om du har särskilda kunskaper i Excel
 • God kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska

Förmåner

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Fältsupport, service, support, kundservice, kundsupport

Publicerad: 2020-01-31