Digital Marketing Manager

Stockholm

Arbetsuppgifter

Nu stärker vi upp vårt team med en Digital marketing manager. Du blir en nyckelperson i vårt team med fokus på att fortsätta utveckla våra kund- och mediarelationer i framförallt sociala medier och digitala kanaler.
Du har ett stort ansvar i att vara drivande inom alla dessa områden och producera både text och bild. Du ingår i vårt kommersiella team och rapporterar till CCO.

Kvalifikationer

För rollen söker vi en erfaren, nyfiken och kundcentrerad person som gillar att vara i ett bolag som ständigt vill utmana och som gillar att tillsammans med kollegor förbättra kundupplevelsen. Viktigt är att du är en god skribent som har lätt att skriva engagerande och målgruppsanpassade texter för olika syften och plattformar. För att lyckas i rollen tror vi vidare att du behöver ha god kunskap inom följande:
Sociala medier (Instagram, Facebook och LinkedIn)
Text och design för digitala medier: copy och grafisk produktion exempelvis OOH och display.
Adobe-paketet (InDesign, Photoshop och Premiere Pro)
Schemaläggningsverktyg för sociala medier (exempelvis Falcon io)
Facebook Business Manager
Office-paketet

Vi ser också att du har:

Högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikation
Minst 3 års arbetslivserfarenhet i liknande roll
Erfarenhet av att ha drivit projekt
Tidigare erfarenhet av digitala medier
E-handelserfarenhet i motsvarande roll

Erfarenhet krävs

Övrigt

Ett spännande uppdrag i en framtidsbransch med fantastiska kollegor. Vi sitter i fräscha lokaler på Centralstationen i Stockholm men under pandemin jobbar vi delvis hemifrån. Du får en schysst lön med bra villkor, du får självklart tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra semesterdagar om året när de väljer tåget framför flyget på längre resor.

Skicka in din ansökan via länken genom att registrera CV så snart som möjligt (vi tar inte emot ansökningar via mejl). Nästa steg i processen är att genomföra urvalstester, därefter intervju och referenstagning.

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 5500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt från december 2021 även drift och underhåll av Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

Om MTR

MTRX är ett familjärt bolag som för femte året i rad blivit utsedda till Sveriges bästa tågbolag. En av anledningarna är att vi de senaste fyra åren varit punktligast på sträckan mellan Stockholm och Göteborg. Vi har också väldigt nöjda kunder tack vare våra fantastiska kollegor. Det och mycket mer är vi otroligt stolta över.

Är du en digital strateg som gillar att gå från ord till handling och som drivs av att öka försäljning och kännedom via digitala kanaler? Är du en kreativ och kommunikativ marknadsförare som vill vara med när vi på MTRX fortsätter vår resa? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Digital marketing manager hos oss.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2021-11-25
Referensnummer: C60489

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2021-08-10