Depåtekniker till MTR Tech Tunnelbaneunderhåll

Stockholm

Arbetsuppgifter

Som depåtekniker har du rollen som fordonsteknisk specialist och du kommer att vara en viktig del i arbetet med att förvalta C20 och C30 fordonen och i det förebyggande och avhjälpande underhållet fordonen.

Du kommer:
Leda och genomföra vagnstekniska utredningar samt vara länken mellan teknik, fordonsförvaltning och underhållsproduktion.
Stödja underhållsproduktion i tekniska frågor.
Stödja vid beredning av underhåll i syfte att säkerställa att underhåll utförs säkert, effektivt och med hög kvalitet.
Medverka vid riktade inspektioner och skyddsronder.
Medverka vid riskbedömningar och riskanalyser.
Medverka i utvecklingen av verksamheten och på egen hand driva förbättrings projekt.
Följa upp och återkoppla på avvikelser orsakat av utfört underhåll.
Arbete med säkerhets- och dokumentationsärenden.

Vi är nu behov av en depåtekniker till Tunnelbanedepån i Norsborg. Du kommer att ingå i Förvaltningsavdelningen inom MTR Tech Tunnelbaneunderhåll. Dina arbetstider är förlagda primärt under dagtid men eftersom du stöttar hela underhållsproduktionen i depån kan arbete på övriga tider också förekomma.

Kvalifikationer

Som person är du vetgirig och har god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt, samt kan anpassa din kommunikation till mottagaren. Du arbetar strukturerat och är analytisk samt har ett flexibelt och proaktivt förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning
Minst tre års erfarenhet från liknande verksamhet
Det är meriterande om du har eftergymnasial teknisk utbildning eller erfarenhet från underhåll av järnvägsfordon
Kunskaper i Maximo och fordonsdiagnossystem är också meriterande
Kunskap i utredningsmetodik är meriterande

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor.
Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna.
Läs mer på MTR Nordic.se

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-12-14
Referensnummer: C163870

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-11-15