Bli reparatör hos MTR Tech - Gör skillnad för Stockholms tunnelbana!

Stockholm

Arbetsuppgifter

Du blir en viktig del av vårt team och arbetar med reparationer samt både akut och förebyggande underhåll av tunnelbanevagnar. Ditt arbete kommer att inkludera mekanik samt viss digital teknik och elektronik och vi har stort fokus på säkerhet och förbättringsarbete. Vi arbetar med den senaste tekniken och moderna verktyg i en arbetsmiljö utöver det vanliga och du blir en del av ett engagerat och välmående team med stort tekniskt kunnande.

Arbetsuppgifter i urval:
Reparationer av tunnelbanevagnar enligt olika metoder
Huvudfokus kommer vara på att utföra reparationer och förebyggande arbete för att livstidsförlänga tunnelbanevagnarna
Arbete med slipning och kapning av rostfritt stål
Dokumentering av utfört arbete samt kvalitetsavvikelser

Kvalifikationer

För arbeta som reparatör hos oss krävs att du utför du dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet, gillar problemlösning och är intresserad av att jobba med händerna. Troligen har du viss erfarenhet av mekaniskt arbete sedan tidigare, gärna i industriell miljö. Det viktigaste är dock att du är intresserad av teknik/mekanik, är ansvarstagande och har en positiv inställning till ditt arbete. Hos oss får du förutsättningar att växa i din roll och rätt upplärning och utbildning på plats.

Vi tror också att du gillar att ta initiativ och tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter, stundtals i högt tempo. Du kommer att ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

Kvalifikationer:
Minst gymnasieutbildning, gärna med teknisk eller praktisk inriktning, alternativt har du motsvarande arbetslivserfarenhet
Verktygsvana
God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska

Det är inget krav men meriterande om du har någon eller några av nedanstående:
Grundläggande kunskaper inom ellära
Erfarenhet från industriell produktion
Erfarenhet av tågteknik
Erfarenhet av säkerhetskritiskt arbete
Erfarenhet av ritningsläsning
Truck/travers/mobil arbetsplattform

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR Tech?
Som ett led i rekryteringen använder vi oss av lämplighetstester samt hälsoundersökning inklusive alkohol- och drogtestning, i enlighet med de krav Transportstyrelsen ställer. En kontroll av belastningsregister kommer att genomföras.

Tjänsten avser heltid med placering i Hammarbydepån, Blåsut.
Arbetstider är skift dag/kväll. Enligt följande tider: V1: mån-tors: 06:15-15:15. Fre: 06:15-15:45 V2: mån-tors: 15:00-23:45. Ledig fredag Så varannan vecka förmiddag, dag, varannan vecka eftermiddag, kväll.

Vad vi erbjuder:
En arbetsplats med utvecklingsmöjligheter
28 dagar semester/år enligt kollektivavtal.

Som anställd hos oss får du en rad förmåner, som SL Access-kort med resor i hela Stockholms län och Edenred Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Varmt välkommen med din ansökan!
MTR Tech

Om MTR

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och tillsammans är vi över 700 tågtekniker, ingenjörer, rangerare, växlare, planerare och många fler som möjliggör människors vardag och äventyr. Vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanas och pendeltågens fordon i nio depåer runt om i Storstockholm samt Mälartågs fordon i Eskilstuna. Vi är ett av sju bolag inom MTR Nordic AB och ihop med 6200 andra medarbetare får vi samhället att rulla varje dag.
Läs mer på MTR Nordic.se

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-12-31
Referensnummer: C164184

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 10

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-11-13