Arbetsledare - Vällingbydepån

Stockholm

Arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare kommer du leda en grupp reparatörer och rangerare (depåförare) i din depå. Tillsammans ser ni till att tunnelbanetågen är hela, ren och friska för trafik och som arbetsledare har du en viktig nyckelfunktion i styra det dagliga arbetet inom gruppen.

Arbetet innebär:
- Planera, administrera, leda och fördela arbetet under skiftet för att underhållsarbetet på fordonen blir klara för trafik i tid.
- Ansvara för att produktionen uppfyller exempelvis interna mål, säkerhetskrav och kvalitetsstandarder.
- Vid behov stötta dina kollegor inom arbetet som reparatör med tågunderhåll. Tekniskt arbete inom elektronik, mekanik och pneumatik.
- Arbeta med akuta underhållsarbeten/felsökning av system och kretsschema samt underhåll baserat intervaller på tid eller km.

Vi söker nu arbetsledare till våra trafikdepå i Vällingby. Du rapporterar till produktionschef och tjänsten av ser heltid med tider förlagda antingen på skift med arbete måndag till söndag följt av en veckas ledighet.

Tjänsten är ett bra steg för dig som vill utvecklas inom ledarskap och vill ha möjligheten att påverka en viktig samhällsfunktion - Tunnelbanan!

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som arbetsledare utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. Du har en förmåga att få med dig andra samt förmågan att prioritera och ta beslut, även i pressade situationer. Du föregår med ett gott exempel och är en ambassadör för MTR.
- Minst gymnasieutbildning gärna med teknisk inriktning
- Har läst samt har kunskaper ellära
- Erfarenhet från mekanisk, elektrisk eller digitaltekniskt arbete och har du erfarenhet från tågteknik är det en merit
- Meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbetsledning
- God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV. Du behöver ej skicka in personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Vad vi erbjuder:
En arbetsplats med utvecklingsmöjligheter
28 dagar semester/år enligt kollektivavtal.
Interna utbildningar för att möta säkerhetskrav på de uppgifter som skall utföras.
Karriärmöjligheter inom spårbunden trafik.
Tjänsten avser heltid med placering i Vällingbydepån.

Varmt välkommen med din ansökan!
MTR Tech

Om MTR

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi över 6200 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm, snabbtåget MTRX mellan Göteborg och Stockholm, fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management, samt även Mälartåg. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

MTR Tech är ett av Sveriges största underhållsbolag och vi underhåller och utvecklar Stockholms tunnelbanans och pendeltågens fordon i våra nio depåer. Vi växer också med nya och utökade uppdrag. Från december 2021 underhåller vi även Mälartågs fordon med depå i Eskilstuna.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse med rekryterande chef

Ansökan

Ansök senast: 2022-08-12
Referensnummer: C94723

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2022-06-29