Apputvecklare för mobil som gör skillnad till MTR

Stockholm

Om MTR

Med MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi är drygt femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser. Vi vill forma framtidens hållbara städer med kollektivtrafiken i centrum. Vårt arbete ska förbättra både resa och destination. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Nu söker vi dig som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

IT i MTR Nordic Group
MTR IT är koncernövergripande med uppdrag om att säkerställa bästa tekniskt möjliga och kostnadseffektiva IT som ger koncernen de bästa förutsättningar för kvalitet, utveckling och tillväxt. Nytt fokus är även att driva och delta i koncernens digitalisering och med det vara en driver i teknisk affär och verksamhetsutveckling. MTR IT är därför i en förändringsfas och satsar nu stort inför att ta nästa steg som mer affärsdrivet IT. För att lyckas behöver vi nu nya talanger med rätt mindset och viljan att förändra och tänka nytt.

Ditt uppdrag

Som applikationsutvecklare hos oss, ansvarar du för förvaltning, buggrättning, incidenthantering och vidareutveckling av applikationerna. Vi har två applikationer skrivna i Kotlin och en i Xamarin, då den verkställs i Android och iOS enheter. En av våra applikationer fungerar som en kommunikationskanal för alla anställda på MTR. Det innebär att du står för en del förändringar i applikationerna i enlighet med nya önskemål från verksamheten.

Du kommer även att:

  • Bidra med din expertis och involvera resterande teammedlemmar
  • Arbeta agilt i tät dialog med övriga teamet
  • Se över arkitekturen i applikationerna och diskutera idéer samt lösningar med vår lösningsarkitekt samt produktägare
  • Vara involverad i kravinsamling och specificering av user stories

Vem är du?

Vi ser att du har några års erfarenhet av mobilapplikationsutveckling i främst Android och specifikt Kotlin. Din erfarenhet innefattar även applikationsarkitektur, där du arbetat hands-on med generell mobilapplikationsutveckling. Det är meriterande ifall du erfarenhet av webfrontend-ramverk såsom Angular eller Vue.JS. Att därtill kunna Xamarin, iOS utveckling etc är meriterande.

Som person är du lyhörd och kommunikativ. Du trivs i en social miljö där du kan bidra med dina kunskaper vad gäller Kotlin och andra verktyg inom applikationsutveckling. Samtidigt är du hjälpsam och pedagogisk, nyfiken, drivande och proaktiv med förmåga att se möjligheter tekniskt. Du är trygg med att hantera människor på olika nivåer och har förmågan att presentera och kommunicera ditt arbete. Du tar ansvar att skapa en drivande och öppen kultur. Då arbetet innebär många kontaktytor ställer vi höga krav på̊ din sociala kompetens och pedagogiska förmåga.

Förmåner

Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTRX.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Wallgren, IT Application Manager, via Annika.Wallgren@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av urvalstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyckelord kopplat till annons för att optimera sökbarhet: IT Applikation Mobil Utvecklare Android Kotlin

Publicerad: 2020-11-11