Account Manager till MTRX

Stockholm

Arbetsuppgifter

Är du serviceinriktad, gillar affärer, är strukturerad och noggrann och vill vara med när vi på MTRX fortsätter vår resa? Då tycker vi att du ska söka rollen som Account Manager hos oss!

I rollen ansvarar du för att:
Gruppförfrågningar (prissättning, offert/avtalsskrivning, merförsäljning av mat & dryck, bokning av platser i systemet, fakturering).
Skapa och utveckla relationer med gruppresearrangörer/gruppavdelningar på resebyråer
Avlasta Key Account Managers, genom exempelvis skicka ut avtalsförslag, registrera avtal samt svara på frågor som kommer in från kunder, m.m.
Skapa och utveckla relationer med små och medelstora företag

Det kommersiella teamet på MTRX är ett litet gäng som jobbar tätt tillsammans för att fortsätta ha Sveriges nöjdaste kunder och få fler och fler att känna till och välja MTRX och därmed fortsätta skapa tillväxt.

Kvalifikationer

Vem vi söker
En nyfiken, strukturerad och kundfokuserad person som gillar att vara en del av ett bolag och ett team som ständigt vill utmana och som gillar att tillsammans med kollegor förbättra kundupplevelsen.

Erfarenheter som är viktiga att ha i denna roll är:
Kundservice, innesälj eller event
Office-paketet
Erfarenhet av att själv planera ditt arbete mot uppsatta mål
Ett plus är om du har erfarenhet av att sälja tågresor eller gruppresor

Utbildning och arbetslivserfarenhet:
Utbildning inom Försäljning, Turism eller ekonomi
Minst tre års erfarenhet av service eller försäljning
God kommunikativ förmåga i svenska och engelska i tal och skrift

Övrigt

Vi välkomnar alla in i MTRX-gänget, oavsett vem man är eller var man kommer ifrån. Det är alla medarbetares unika personligheter som gör att vi kan erbjuda våra resenärer en unik serviceupplevelse- varje dag.

Hos oss ingår du i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och bidrar till MTRX fortsatta resa. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du ingår i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. Förutom härliga kollegor så får du en schysst lön med bra villkor. Du får tjänstepension, semester, friskvårdsbidrag, rabatt på resor m.m. En riktigt bra grej är att vi erbjuder alla anställda två extra lediga dagar om året när de väljer tåget framför flyget på längre resor.

Vi är nyfikna på dig, så skicka in din ansökan i form av ett CV och besvara ett antal urvalsfrågor så snart som möjligt via länken. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor vänligen kontakta mtrxjobb@mtr.se. Nästa steg i processen är att genomföra urvalstester, därefter intervju och referenstagning.

Välkommen ombord på en trevligare resa!

Om MTR

MTRX är ett modernt tågbolag som sedan 2015 trafikerar tågsträckan Stockholm - Göteborg med våra snabbtåg, och under sommarhalvåret förlänger vi sträckan hela vägen ner till Båstad. Vi erbjuder smidiga resor för medvetna resenärer, där resandet är mer än bara målet. På MTRX är vi ett team som tillsammans jobbar för att bli det mest omtyckta resebolaget och det är våra medarbetares unika personligheter som gör att vi kan erbjuda våra resenärer en unik serviceupplevelse- varje dag. Sedan starten har vi, enligt Svenskt Kvalitetsindex, Sveriges nöjdaste tågresenärer, och har även varit punktligast på sträckan Stockholm-Göteborg under 2017 - 2022. Vi har ett platskontor i Göteborg och vårt huvudkontor ligger i Stockholm City.

Vi är en del av MTR Nordic Group, som i sin tur ingår i den globala koncernen MTR Corporation, en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik med bas i Hongkong. I Sverige är vi idag fler än 6 000 personer som arbetar på MTR för att tågen ska komma fram i tid och för att det ska vara tryggt, enkelt, trivsamt och självklart att resa kollektivt. Förutom MTRX driver MTR även tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm samt Mälartåg. Vi har även fordonsunderhållsbolaget MTR Tech och MTR Facility Management.
För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast: 2023-06-25
Referensnummer: C140321

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Publicerad: 2023-05-19