FULLSATT! - Öppet Hus för dig som är nyfiken på Tunnelbanan

SL och MTR bjuder in till Öppet Hus 21 april för att köra Tunnelbana i simulator! - EVENEMANGET ÄR FULLSATT! - (Vi tar emot några få för väntlista i formuläret nedan)

Simulator Tunnelbanan

 EVENEMANGET ÄR FULLSATT! - (Vi tar emot några få för väntlista i formuläret nedan.)

Många hör av sig till oss och undrar hur det är att jobba i tunnelbanan och köra tåg. Därför bjuder MTR och SL lördagen den 21 april in dig som är mellan 10-15 år att få prova hur det är genom att testa att köra i en simulator.

Du kommer att få höra om tunnelbanan och oss som jobbar där. Dessutom får du testa vad du kan om tunnelbanan och kollektivtrafik i vår frågesport. Och inte minst prova att köra ett tunnelbanetåg i vår simulator som ser ut som en riktig förarhytt.

Vi håller på mellan kl. 14-17 uppdelat i två grupper med start kl. 14 och kl. 15.30. Det finns totalt 30 platser, så först till kvarn! Anmälan gör du direkt i formuläret på den här sidan. 

Varje barn måste ha en vuxen med sig. Max en vuxen per barn, men en vuxen kan ha med sig flera samtidigt. Vi bjuder alla på något litet att dricka och tugga på.

Vi håller till i MTRs utbildningslokaler bredvid tunnelbanestationen Blåsut. En exakt vägbeskrivning och mer information får du efter att du har anmält dig här nedanför.

Vi ses!

Anmälan till Öppet Hus 21 april