Vi söker fler stjärnor till vårt serviceteam ombord på MTR Express!

Stockholm

Är du en person som brinner för service och är på jakt efter ett nytt utmanande jobb? Vill du ha ett varierande arbete och bli en del av ett glatt gäng kollegor? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som Servicevärd på heltid till oss på MTR Express!

Vilka är vi?
MTR Express är utmanaren på den svenska järnvägen. Med nya fräscha tåg, stark kundfokus och ett varmt och peppande gäng kollegor arbetar vi tillsammans för att bli världens bästa tågbolag.

Ditt uppdrag
I rollen som servicevärd arbetar du ombord på våra snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg. Du spelar en viktig roll i vår verksamhet då du är vårt ansikte utåt mot våra kunder och resenärer. Ditt fokus ligger på att erbjuda våra resenärer en säker resa samt att leverera enastående reseupplevelser med en stor portion personlig service. Dina huvudsakliga uppgifter är:

-       Säkerställa kundens reseupplevelse i alla led
-       Försäljning & servering
-       Fatta beslut kopplade till trafikstörningar
-       Avgångssignalering
-       Trafiksäkerhetsrelaterade frågor
-       Plockstädning
-       Avvikelserapportering

Utöver ovanstående kan det bli aktuellt att delta vid olika events samt vid försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter.

Erfarenheter och färdigheter
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet inom kundservice, gärna flerårig. Erfarenhet till exempel från turism, resebransch, vård, försäljning eller restaurangbranschen är meriterande liksom språkkunskaper utöver svenska och engelska. Du har god IT-kunskap, erfarenhet av tekniska verktyg och goda kunskaper i officepaketet. Du har en slutförd gymnasieexamen eller motsvarande.

Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs att du är en professionell, flexibel och handlingskraftig person som vill prova nytt, utmana och hitta lösningar. Tydlighet, stort tålamod och god prioriterings- och problemlösningsförmåga är andra centrala egenskaper för rollen. 

Som person är du positiv, social och förtroendeingivande med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en person som trivs med att stå i centrum och vara bland människor. Du motiveras av utmaningar och stimuleras av förändring och utveckling. Du tar uppdraget om att skapa världens bästa kundservice för våra resenärer på stort allvar. Du är också en person som tar hand om din hälsa och värnar om dina kollegors välmående genom ömsesidig respekt.

Anställning 
Anställningen inleds med en grundutbildning och vi kommer att ha två startdatum under hösten, en i september och en i november. Som sökande behöver du vara minst 20 år. Arbetet innebär oregelbunden arbetstid, övernattningar på annan ort samt uniformsplikt. Vi är ett företag som månar om alla anställdas hälsa. Då alla Servicevärdar har säkerhetstjänst genomförs en nyanställningskontroll hos företagshälsovården under rekryteringsprocessen. Vid denna ingår bland annat olika alkohol- och drogtester för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi har även slumpmässiga alkohol- och drogtester för all personal och vi är ett rökfritt företag. Din placeringsort är Stockholm och du rapporterar till Gruppchef Servicevärdar.

Ansökan
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR Express? Ansök via www.mtrexpress.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka din ansökan snarast, då ansökningstiden är kort och vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Följ oss gärna på vår hemsida, på facebook och på Instagram: @mtrexpress. Eventuella frågor besvaras av Ellinor Dahlqvist, HR-Koordinator, mailadress: ellinor.dahlqvist@mtr.se. Vi undanbeder oss säljsamtal.

MTR är en av världens största globala järnvägskoncerner med verksamhet på tre kontinenter och bas i Hongkong. Varje dag genomförs 10 miljoner resor i MTR:s regi. Sedan 2009 är vi ansvariga för driften av tunnelbanan i Stockholm. Nu har vi tagit nästa steg i vårt bolags utveckling genom lanseringen av bolaget MTR Express. Som ett av de första privata, kommersiella tågbolagen i Europa bedriver vi kommersiell tågtrafik mellan Göteborg och Stockholm med ca 90 avgångar i veckan. Vi har investerat cirka 700 miljoner kronor i nya, Schweiz-tillverkade snabbtåg från Stadler och har ambitionen att bygga världens bästa tågbolag. Till det söker vi drivna och entreprenöriella medarbetare som vill vara med och bygga upp något nytt.

 

Publicerad: 2017-09-08