Uppdragskoordinator till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR Tunnelbanan är ett serviceföretag som med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmarna spårtrafik i världsklass. Enligt vårt uppdragsavtal ska allt klotter inom vårt avtalsområde saneras inom fastställda tidsramar. De som planerar arbetet och säkerställer att det blir gjort är ett gäng drivna uppdragskoordinatorer, nu utökar vi verksamheten och söker nya kollegor! 

Din roll hos oss
Uppdragskoordineringen har en viktig roll i att säkra att vi uppfyller vårt avtal och att vi på ett så resurseffektivt sätt som möjligt planerar och genomför saneringsarbetet. Du kommer att arbeta i en grupp om åtta koordinatorer som har i uppdrag att kvalitetssäkra utfört arbete samt rapportera arbetet till bland annat SL-skadedatabas. Ni arbetar tillsammans med en Kvalitetscontroller som ansvarar för att kvalitetssäkra utfört arbete, optimering av drift och säkra låga drifts- och underhållskostnader.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Säkerställa avtalsuppfyllnad genom att koordinera och säkerställa en resurseffektiv planering av klottersanering på kort och lång sikt.
  • Kvalitetssäkra utförda ärenden och rapportera avvikelser i SL Skadedatabas
  • Med utmärkt service säkerställa att medarbetare får nödvändig information samt vara ett stöd för arbetsledning vad gäller framtagande av KPI:er och övrig information.
  • Säkerställ att beställning och leverans överensstämmer med de av leverantören framställda fakturorna.
  • Hålla dig uppdaterad i relevanta avtal och överenskommelser med leverantörer

Tjänsten är på heltid och arbetet sker på dagtid enligt fast schema på skift. Vi sitter i Liljeholmen nära kommunikationer och serviceutbud. Du rapporterar till Gruppchef Operativ styrning sanering.

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja massageförmåner och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Du är efterlängtad så vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen stimuleras du av att arbeta i ständig förändring och du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Du är kommunikativ och serviceinriktad och hjälper gärna till att lösa problem. För att lyckas väl i rollen är du strukturerad och van att arbeta i många parallella processer samtidigt. Det är inte ovanligt att du blir avbruten i ditt arbete och måste lösa problem som uppstår. Du gillar när det händer mycket och att ingen dag är den andra lik. Du är noggrann och sätter stort värdet i att utföra ditt arbete med kvalitet. 

Vidare har du

  • gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • gärna erfarenhet av arbete med koordinering och/eller administration
  • mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
  • goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mirna Odish, Gruppchef Operativ Styrning Sanering, via mirna.odish@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: administration, koordinering, service, sanering

 

Publicerad: 2019-02-28