Timanställda Lokalvårdare till MTR Pendeltågen

Stockholm

MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och vi är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Vi söker nu timanställda Lokalvårdare till MTR Pendeltågens stationer och depåer.

Din roll hos oss
Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms pendeltågssystem. Som timanställd lokalvårdare på MTR Pendeltågen arbetar du vid behov för att exempelvis täcka upp under sommarsemester och annan frånvaro. Du är inte kontinuerligt schemalagd utan blir kontaktad med förfrågan om att jobba vid lediga pass. Det är varierade arbetstider under veckans alla dagar samt olika timmar på dygnet, vi söker därför dig som är flexibel och kan ta arbetspass med kort varsel.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

  • Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer och pendeltåg
  • Plockstäd
  • Tömning av avfallskorgar
  • Tidningshantering
  • Toalettstädning
  • Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
  • Avfläckning av väggar
  • Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse

Vi söker dig som vill ha en timanställning och arbeta vid behov, du kanske studerar eller liknande övrig tid.

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Start omgående. Introduktion sker hos oss i samband med arbetsperiodens start.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vi söker serviceinriktade och ansvarsfulla personer med stort engagemang för sitt arbete och uppdrag. Du har erfarenhet av och trivs med självständigt arbete.

Vidare har du

  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
  • Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning.

 Det är meriterande om du har körkort samt yrkesbevis från SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nicklas.engman@mtr.se. 

Som ett första steg i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester, detta för att säkerställa en inkluderande rekrytering som bidrar till en ökad objektivitet och rättvisa. Testerna följs av intervjuer samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger.

Välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Lokalvård Städning Lokalvårdare Storstädning Golvvård Maskinstäd

 

 

 

Publicerad: 2019-06-05