Sanerare Kundmiljö till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Sanerare Kundmiljö till MTR Tunnelbanan

Är du noggrann och tycker du om ett rörligt arbete? Föredrar du att arbeta med frihet under ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en sanerare som vill arbeta med sanering av klotter i Kundmiljö. 

Som sanerare hos MTR arbetar du på heltid på dagtid för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande sanering inom hela tunnelbanesystemet som når upp till gällande kvalitetsstandard.

Din roll hos oss

Arbetet kräver förmåga att göra individuella bedömningar i saneringsarbetet och du förväntas använda en saneringsmetod som tar bort klottret utan att skada underlaget samt med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Tjänsten innebär arbete med kemikalier, vilket ställer höga krav på kunskap om förvaring, hantering och återvinning av dessa. Du kommer också att förväntas arbeta i ett ärendehanteringssystem och använda en smartphone för att ta emot, dokumentera och registrera ditt arbete. Blir du anställd kommer du få nödvändig utbildning. Som sanerare följs du upp på kvaliteten och effektiviteten i ditt arbete. Du arbetar primärt självständigt på uppdrag av gruppchef och uppdragskoordinatorer.

Dina huvudsakliga uppgifter är

  • Sanering
  • Foliering
  • Målning
  • Högtrycksspolning i kundmiljö

Saneringsgruppen är idag 14 medarbetare och du rapporterar till Gruppchef Sanering Kundmiljö. Arbetstiderna är 07.00-15.40 alla dagar på så kallat V schema vilket gör att man även arbetar på helgen. Placeringen är på Rådhuset Norra, där vi har fikarum och omklädningsrum.

När du blir en av oss

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja massageförmåner och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Start beräknas omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som Sanerare är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare är du noggrann, ansvarsfull och flexibel. Du är självgående men har även lätt för att samarbeta och har stor respekt för tid och punktlighet.

Vidare har du

  • En gymnasieexamen
  • B-körkort
  • Meriterande med erfarenhet från städning inom industri/landsting eller dyl. alt. hantverkaryrken
  • Mycket meriterande om du tidigare har arbetat med sanering, kemikaliehantering eller högtrycksarbete

Ett gott lokalsinne kommer också att hjälpa dig i denna tjänst. Yrkesbevis från SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL - Projektyrkesbevis Lokalvårdare är meriterande.

Att arbeta som sanerare hos oss är ett ansvarfullt uppdrag där det krävs en stor respekt och förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringen på rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Sanering Städ Klotter Klottersanering Högtryck Högtryckssanering

Publicerad: 2019-01-22