Reparatör till motoravdelningen på MTR Tech

Stockholm

Är du en person som har stort intresse för mekanik? Du har nu chansen att arbeta med motorerna på tunnelbanevagnarna i Stockholm!

MTR Tech är ett helägt dotterbolag till MTR Nordic och är Sveriges näst största underhållsbolag. MTR Techs största uppdrag innefattar att driva tunnelbanans sex depåer och förvalta, utveckla och underhålla tunnelbanans 497 fordon, men vi utför också uppdrag åt andra aktörer inom spårtrafik. Vår kärnverksamhet består framförallt av fordonsunderhåll, komponentarbeten och tyngre fordonsarbeten och ombyggnationer men vi arbetar också med hela bredden av komponentunderhåll.

Din roll hos oss

Som reparatör kommer ditt arbete innebär reparationer och felsökning av motor och fläktkompontenter.

Arbetet innebär:

  • Underhåll och repararationer av motor och fläktkompontenter
  • Felsökning och byte av komponeter

Vi söker nu en person till vår Hammarbydepå på Motoravdelningen. Tjänsten av ser heltid med tider förlagda på dagtid måndag till fredag.

När du blir en av oss

Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikinformatörer som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid. Resor till farmor, konserter, upplevelser.

Vi på MTR nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tåg och tunnelbana. Målet är att vårt arbete ska förbättra både resa och destination. I det dagliga arbetet är det våra värderingar som är den röda tråden: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på mtrnordic.se.

Start beräknas vid så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Du som söker till oss

För att trivas i rollen som reparatör/tågtekniker utför du arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har höga krav på säkerheten. För att fungera i rollen arbetar du systematiskt och gillar att hitta och lösa problem. Du kommer få ingå i ett team och har därmed god samarbetsförmåga samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt.

  • Teknisk/mekanisk utbildning inom motsvarande område
  • Erfarenhet av reparation och felsökning, gärna på motorer och fläktar
  • God datorvana
  • God förståelse för svenska i tal och skrift. Det kan även förekomma text på engelska

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Urval och intervjuer sker löpande. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

 

Sökord: Tåg, Teknik, Mekanik, Reparation, Felsökning, Motor, Fordon, Lediga jobb

 

Publicerad: 2019-08-27