Meriterande extrajobb som Revenue Manager till MTR Express!

Stockholm

MTR Express söker en timanställd Revenue Manager då nuvarande medarbetare går vidare i sin karriär

Är du studerande inom ekonomi, ingenjörsområdet, matematik eller statistik och på jakt efter ett meriterande extrajobb?  Vill du vara med och bygga världens bästa tågbolag? Då tycker vi att du ska söka tjänsten som timanställd Revenue Manager hos oss på MTR Express!

MTR Express är utmanaren på den svenska järnvägen. Med nya fräscha tåg, stark kundfokus och hög digital närvaro tar vi kontinuerligt marknadsandelar på sträckan Stockholm-Göteborg.

Avdelningen Revenue Management jobbar med intäktsoptimeringen genom aktiv och efterfrågestyrd prissättning. Varje tågavgång prissätts utifrån den förväntade efterfrågan och betalningsviljan och priset ändras kontinuerligt fram till avgång.

Tycker du det är intressant att jobba med siffror, är analytisk, noggrann och har en vinnarskalle har vi ett mycket intressant extrajobb till dig som Revenue Manager ca 10 timmar per vecka, delvis på helg. I rollen får du ta stort ansvar och är tillsammans med ett mindre team ansvariga för företagets intäkter. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Excel eller har ambitionen att bli det hos oss.

Primära arbetsuppgifter är prismatchning, marknadsanalys, försäljningsanalys samt tidtabellsuppdateringar. Idag läser du till Ingenjör, Ekonom, Statistiker eller liknande och påbörjar nu termin 2 eller 3. Flytande svenska och engelska är ett krav för tjänsten.

Såhär säger Magnus som läser Civilingenjörsprogrammet inom industriell ekonomi och har rollen som Timanställd Revenue Manager i dagsläget: "Framförallt har rollen som Revenue Manager utvecklat mina analytiska färdigheter. Jag har utvecklat mina kunskaper i Excel och har fått göra spännande analyser på egen hand. Förutom den vardagliga intäktsoptimeringen med hjälp av prissättning har jag exempelvis estimerat kommande försäljning, analyserat utfallen av kampanjer och rapporterat försäljningssiffror till chefer inom företaget.

Utöver detta tycker jag att MTR Express är en väldigt bra arbetsgivare om man vill utvecklas och lära sig mer om ett spännande område som är främmande för många, Revenue Management. På grund av storleken på den kommersiella avdelningen och de korta beslutsvägarna har jag dessutom fått en väldigt spännande insyn i hur ett nytt och utmanande företag arbetar i en trögflytande och konservativ bransch genom att Utmana i alla led."

Vill du liksom Magnus få meriterande erfarenhet redan under studietiden? 
Välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Söker gör du på www.mtr.se. Klicka på "Ansök nu" så guidar vi dig fram. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Kommersiell Chef, Peder Osterkamp, tel. 0766-149217  peder.osterkamp@mtr.se eller Revenue Manager Fredrik Blomberg, tel. 0766-149204, fredrik.blomberg@mtr.se

 

 

Sedan 2009 ansvarar MTR för drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL och från december 2016 drivs även Stockholms pendeltåg av MTR. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång. För mer information, se www.mtrnordic.se

Publicerad: 2017-09-07