Lokförare på 7/7- eller 8/6- scheman till Stockholms pendeltåg

Stockholm


Vem är du?
Du är en engagerad lokförare som är intresserad av att köra moderna pendeltåg i en utmanande och stimulerande miljö genom nya pendeltågstunneln, mitt i Stockholmspulsen.

Vilka är vi?
Vi är MTR. Ett av världens största järnvägsföretag med verksamheter på tre kontinenter. I Sverige driver vi bland annat Stockholms pendeltåg, på uppdrag av Trafikförvaltningen, och MTR Express, Sveriges punktligaste bolag mellan Stockholm och Göteborg.

I och med Citybanan genom Stockholm ökar pendeltågstrafiken i länet. Därför behöver vi just dig.


Vad kan vi erbjuda dig?
MTR kan erbjuda dig en anställning där du bland annat kan arbeta på 7/7- eller 8/6- schema, vilket möjliggör för långpendling. Om du är intresserad av ett sådant schema utgår du från Södertälje eller Stockholm City. MTR erbjuder även anställning på ordinarie schema med årliga gruppval. 
Du tar självklart med dig din löneanciennitet och hos oss har du bäst slutlön i branschen. Anställningen inleds med betald utbildning på ca 7 veckor. 

I ditt jobb som lokförare erbjuder vi dig modern IT-utrustning, så som surfplatta och mobiltelefon med förarstöd.

MTR har ett långt avtal med SL som sträcker sig fram till 2026 med möjlighet till ytterligare fyra års förlängning. Du och över 300 lokförarkollegor är del av en företagskultur där vi tillsammans löser situationer som uppstår och gemensamt skapar en reseupplevelse i världsklass för våra resenärer.

Som anställd på MTR har du fina förmåner så som rabatterade priser på MTR Express och subventionerade måltider.


Vad krävs för att söka?
Du har ett giltigt lokförarbevis och kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Du bör gilla både ny teknik och människor och ha en sund livsstil.

Har du det som krävs för att hantera Stockholmspulsen? Skicka då in din ansökan redan idag.

PS: Är du inte lokförare idag men tycker att det låter spännande, läs mer om MTR Yrkeshögskola för lokförare här

Publicerad: 2017-10-30