Lokalvårdare till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling. Vi söker nu Lokalvårdare till våra stationer på MTR Tunnelbanan med start i februari. Du kommer att arbeta minst 63% med chans till mer tid. Rollen innebär även arbete 2 av 3 helger. 

Din roll hos oss
Lokalvården på MTR ansvarar för att säkerställa en effektiv och tillfredsställande städning i Stockholms tunnelbanesystem. Arbetet som Lokalvårdare på MTR Tunnelbanan innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar, alltså både tidiga morgnar, sena kvällar samt under natten. Arbetet innefattar även arbete på helger.

Vi har regelbundna kvalitetsuppföljningar av vår uppdragsgivare, så kallad INSTA-mätningar. Du kommer att vara delaktig i att bibehålla och säkra kvalitén.

Dina huvudsakliga uppgifter är
- Att säkerhetsställa en god renlighet och hygien i våra stationsmiljöer
- Plockstäd
- Tömning av avfallsskorgar
- Tidningshantering
- Toalettstädning
- Maskinskurning/moppning av golvytor och trappor
- Avfläckning av väggar
- Du bidrar även till rapportering av avvikelser, klotter, underhållsbehov och annan skadegörelse

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Start beräknas i februari. Introduktion och utbildning sker hos oss i samband med arbetsperiodens start.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Lokalvårdare är du mycket noggrann, plikttrogen och självgående. Vidare är du serviceinriktad och tar egna initiativ för att nå dina mål. Du har förståelse för säkerhetsklassat arbete och regelverk.

Vi söker serviceinriktade och ansvarsfulla personer med stort engagemang för sitt arbete och uppdrag. Du har erfarenhet av och trivs med självständigt arbete.

Vidare har du
- Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet av lokalvård/städning.

Det är meriterande om du har yrkesbevis från SRY – Servicebranschens Yrkesnämnd och PRYL  - Projektyrkesbevis Lokalvårdare eller har motsvarande kunskaper. Även tidigare erfarenhet som teamleader/arbetsledare anses som meriterande.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Lokalvård Städning Lokalvårdare Storstädning Golvvård Maskinstäd depå

Publicerad: 2019-10-11