Ledningskoordinator till Tunnelbanans trafikorganisation

Stockholm

 

MTR är ett globalt serviceföretag inom spårbunden trafik som med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmarna en tunnelbana i världsklass. MTR har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren och fortsätter arbetet med ständiga förbättringar. Inom MTR Tunnelbanan görs 1,2 miljoner resor dagligen. MTR Tunnelbanans trafikorganisation planerar, leder och utvecklar trafik- och förarorganisationen för att säkerställa att leveransen till vår uppdragsgivare, SL, genomförs enligt kontrakterade villkor.

Ditt uppdrag
Rollen Ledningskoordinator är en central funktion inom Trafik, där huvudsakligt fokus är att säkerställa administrationen av det arbete som pågår. Du utför ett strukturerat lednings- och verksamhetsstöd, där bland annat såväl intern som extern rapportering ingår.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Koordinera det administrativa arbetet och aktivt delta i Trafiks ledningsgrupp
  • Ansvara för innehåll och utveckling av Trafiks del på MTR Tunnelbanans intranät
  • Hantera och koordinera mötesbokningar, agendor och protokoll för avdelningens olika mötesforum, samt vara behjälplig i att förbereda underlag
  • Rapportering internt och externt
  • Driva och delta i förbättringsarbete och projekt, både på egen hand och i samverkan med andra

Du tillhör avdelningens verksamhetsutvecklingsfunktion, som består av åtta personer, och rapporterar till Verksamhetsutvecklingschef Trafik. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid och inleds med sex månaders provanställning.

Dina tidigare erfarenheter
Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt minst fem års erfarenhet från en roll som administratör, sekreterare, koordinator eller liknande i en operativ och snabbrörlig verksamhet. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kollektivtrafik.

Dina färdigheter och din personlighet
För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg person med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en person som håller ordning och reda och som trivs med att ge service åt andra. Du har en förmåga att skapa långsiktiga relationer, är kreativ och lösningsorienterad. För att trivas hos oss är det viktigt att du som person stimuleras av att arbeta i ständig förändring och att du har en vilja att själv utvecklas, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet.

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas. Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds du en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sandberg, Chef verksamhetsutveckling och koordinering, via fredrik.sandberg@mtr.se. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 8 februari. Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Publicerad: 2019-01-10