Kvalitetscontroller till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Facility Management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och projekt inom lokalanpassning. Vi letar efter dig som vill vara en i laget och göra skillnad varje dag.

En hållbar vardag – gör den möjlig med oss
Vi är femtusen förare och ingenjörer, servicevärdar, tågtekniker och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr. Hämta, lämna, hinna i tid, resor till farmor, konserter. Vi söker dig som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

Att arbeta som Kvalitetscontroller på MTR Tunnelbanan
Enligt vårt uppdragsavtal ska allt klotter inom våra avtalsområden saneras inom 24 timmar. Detta ställer höga krav på en vaken, förändringsbenägen och lösningsorienterad organisation. I rollen som kvalitetscontroller är du ute i våra kundmiljöer och följer upp utfört arbete för att säkerställa avtalsuppfyllnad.

Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. Läs mer om oss på www.mtrnordic.se.

Din roll hos oss
I rollen som Kvalitetscontroller arbetar du självständigt men samarbetar med uppdragskoordineringen på klotteravdelningen och tillsammans säkerställer ni avtalsefterlevnad samt kvalitetsuppföljning av underleverantörer. Du är spindeln i nätet och tar dig även an andra projekt som exempelvis maila ut relevant information till berörda på klotteravdelningen baserat på möten. Tjänsten är på heltid med placering i Liljeholmen. Du rapporterar till Gruppchef Operativ Styrning sanering

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Kvalitetssäkra utfört arbete internt och externt
 • Med din kunskap bidra till att ärenden åtgärdas på ett så kvalitativt och kostnadseffektivt sätt som möjligt
 • Självständigt driva eller agera beställare inom ansvarsområdets förekommande projekt.
 • Delta i upphandlingar av samt förhandlingar med leverantörer
 • Delta i möten med Trafikförvaltning gällande klotter och skadegörelse kopplat till konsten i tunnelbanan
 • Delta i driftmöten samt föra protokoll
 • Ha god avtalsförståelse och kunna återge det under driftmöten

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Kvalitetscontroller har du ett starkt driv, triggas av utmaningar och du är en problemlösare av rang. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är affärsmässig i ditt sätt att arbeta och van vid att arbeta mot olika gränssnitt. För att lyckas väl i rollen är du strukturerad i ditt arbetssätt, tar stort ansvar för ditt arbete och vi ser att du behöver ha tidigare erfarenhet av att ha följt upp kvalitet och/eller en verksamhet enligt en satt standard.

Vidare har du:

 • Gymnasiekompetens eller motsvarande
 • Erfarenhet från att följa upp kvalitet enligt en satt standard
 • Gärna erfarenhet från roll i arbetsledande befattning
 • Mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift

Förmåner
Som anställd hos MTR får du en rad förmåner, som SL-kort med resor i hela Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. I övrigt ges förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mirna Odish, Gruppchef Operativ Styrning sanering, via mirna.odish@mtr.se. . Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Nyckelord: Service, kvalitetsuppföljning, kvalitetssäkring, facility management

Publicerad: 2019-10-21