Kvalitetscontroller till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR Tunnelbanan är ett serviceföretag som med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmarna spårtrafik i världsklass. Facility management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och klottersanering. Våra kunder är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. 

Din roll hos oss
Enligt vårt uppdragsavtal ska allt klotter inom våra avtalsområden saneras inom 24 timmar. Detta ställer höga krav på en vaken, förändringsbenägen och lösningsorienterad organisation. I rollen som Kvalitetscontroller kommer du vara en nyckelspelare vad gäller att säkerställa att vi uppfyller vårt uppdrag. En förutsättning är att du är ute i våra kundmiljöer och följer upp utfört arbete.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

 • Kvalitetssäkra utfört arbete internt och externt
 • Med din kunskap bidra till att ärenden åtgärdas på ett så kvalitativt och kostnadseffektivt sätt som möjligt
 • Självständigt driva eller agera beställare inom ansvarsområdets förekommande projekt.
 • Kontinuerligt följa upp inköp och kostnader mot budget och resultat.
 • Delta i upphandlingar av samt förhandlingar med leverantörer.
 • Delta i möten med Trafikförvaltning gällande klotter och skadegörelse kopplat till konsten i tunnelbanan.

Tjänsten är på heltid med placering i Liljeholmen, nära kommunikationer och serviceutbud. Du arbetar självständigt men samarbetar med uppdragskoordineringen på klotteravdelningen och tillsammans säkerställer ni avtalsefterlevnad samt kvalitetsuppföljning av underleverantörer. Du rapporterar till Gruppchef Operativ Styrning sanering. 

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja massageförmåner och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Start beräknas omgående eller enligt överenskommelse. 

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Kvalitetscontroller har du ett starkt driv, triggas av utmaningar och du är en problemlösare av rang. Du har en mycket god förmåga att kommunicera, är affärsmässig i ditt sätt att arbeta och van vid att arbeta mot olika gränssnitt. För att lyckas väl i rollen är du strukturerad i ditt arbetssätt, tar stort ansvar för ditt arbete och vi ser att du behöver ha tidigare erfarenhet av att ha följt upp kvalitet och/eller en verksamhet enligt en satt standard.

Vidare har du

 • gymnasiekompetens eller motsvarande
 • erfarenhet från att följa upp kvalitet enligt en satt standard
 • gärna erfarenhet från roll i arbetsledande befattning
 • mycket goda kunskaper i svenska, och goda kunskaper engelska, i tal och skrift.
 • mycket goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mirna Odish, Gruppchef Operativ Styrning sanering, via mirna.odish@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

 

Nyckelord: Service, kvalitetsuppföljning, kvalitetssäkring, facility management

Publicerad: 2019-01-28