Kundservicevärdar till MTR Tunnelbanan

Stockholm

Vill du vara med på resan mot en Tunnelbana i världsklass? Vi söker Kundservicevärdar på heltid som ska säkerställa en trevlig, trygg och ren Tunnelbana. Är du serviceinriktad och har spring i benen? Tycker du om frihet under ansvar? Vi söker just nu 15 Kundservicevärdar till Tunnelbanan!

Din roll hos oss
Hos MTR finns kundservicevärdar inom två olika avdelningar och med lite olika fokus. Som Kundservicevärd Kundmiljö är din huvudsakliga uppgift att aktivt rondera och kontrollera våra kundmijöer i syfte att detektera och rapportera avvikelser. Du är den första länken i en kedja av roller som ska säkerställa alla avvikelser i tunnelbanan saneras eller åtgärdas inom uppsatta tidsramar. Som Kundservicevärd Service är din huvudsakliga uppgift att informera och ge service till våra resenärer samt att säkerställa en trygg, säker och trevlig resa i tunnelbanan genom t.ex. aktivt arbete på plattform och i spärrlinje samt genom proaktivt arbete i vardagen och aktivt agerande i varje uppkommen situation där resenärerna behöver hjälp.

Som Kundservicevärd kommer du att:

  • bistå kunder med information och hjälp för att underlätta deras resa
  • assistera vid spärrar, biljettkassor, plattformar och aktivt delta i arbetet på de olika funktionerna
  • delta i öppning och stängning samt vid rast avlösning
  • assistera närmsta chef för att säkerställa kraven på säkerhet, skyltning och att utrustningens funktionalitet är enligt standard
  • hantera kundinformation, meddelanden, tidningshantering etc.
  • avvikelserapportera

Vi söker dig som är intresserad av heltid eller deltid (helger). Heltidstjänsten innefattar arbete på både vardagar och helger. Vi söker därför dig som är flexibel med arbetstider. Arbetet innebär varierande arbetstid med tjänstgöring på dygnets alla timmar. Du måste alltså kunna arbeta både tidiga mornar, sena kvällar samt nattetid. Du rapporterar till Gruppchef Kundservicevärd Service.'

Tjänsten startar med en ca 3 veckors lång utbildning på heltid som planeras till 18 mars.

När du blir en av oss 
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Du som söker till oss
Du har gymnasiekompetens eller motsvarande. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service i kundtäta och händelserika miljöer, gärna inom servicebranschen.

Du är en person som gillar att hjälpa andra, som trivs med att arbeta självständigt och tar stort eget ansvar för ditt arbete. Arbetet är mycket rörligt och du går upp mot 20 000 steg per dag i arbetet. Därför är det viktigt att du har en mycket god fysik. Stundtals är arbetsbelastningen hög varför en god stresstålighet är nödvändig. Du träffar dagligen många olika människor, ofta i en högljudd och stökig miljö, varpå du behöver ha en mycket god kommunikativ förmåga. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är nödvändigt. Då du kommer hjälpa många turister och resenärer som inte talar svenska är kunskaper i engelska i tal ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss via rekrytering@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Är du den vi söker? Ansök då redan idag!

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester samt ett besök hos vår företagshälsovård för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Service Kundservice Tunnelbanan Servicevärd Värd

Publicerad: 2018-12-21