HR-koordinator på deltid till MTR Express

Stockholm

Vill du vara med och bygga världens bästa tågbolag? I mars 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Stockholm och Göteborg. Vi har en väldigt hög ambitionsnivå i det vi gör. På MTR Express vill vi utmana, tänka nytt, och aktivt bidra till utvecklingen av den svenska tågbranschen. Vi är ett värderingsdrivet företag och arbetet med vår företagskultur är centralt i verksamheten.

Ditt uppdrag Som HR-koordinator är ditt övergripande uppdrag att bistå HR-chef och övrig organisation med planering, uppföljning och administrativt stöd. Du kommer att arbeta med alla delar av HR arbetet och störst fokus är i nuläget rekrytering. Det kan även bli aktuellt att koordinera och administrera utbildningar samt att säkerställa registrering i vårt HR-system. I vissa delar kommer du att samarbeta med HR-avdelningarna inom övriga MTR-koncernen. 

Dina tidigare erfarenheter, personlighet och färdigheter Vi söker dig som studerar, företrädesvis till personalvetare, och har erfarenhet av att arbeta med rekrytering och/eller en koordinatorsroll. Erfarenhet från servicebranschen är meriterande.

För att lyckas i rollen krävs att du är målmedveten och flexibel samt att du genomför dina uppdrag med stor noggrannhet. God prioriterings- och problemlösningsförmåga är andra centrala egenskaper för rollen. Som person är du positiv, social och förtroendeingivande med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är van vid och trivs med att hålla i många olika aktiviteter samtidigt. Då du har många kontaktytor är det också viktigt att du är serviceinriktad och bra på att samarbeta. Du har lätt att lära dig tekniska verktyg och du har goda kunskaper i Officepaketet. Du motiveras av utmaningar, stimuleras av förändring och är en person som tar hand om din hälsa. 

Anställning Vi söker dig som studerar termin 3-4, företrädesvis inom HR-området och vill ha en timanställning parallellt med studierna. Du rapporterar till HR chefen och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Resor till vårt kontor i Göteborg kan förekomma. Våra arbetspass är rökfria.

Ansökan Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR Express? Ansök via www.mtrexpress.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka din ansökan snarast, då ansökningstiden är kort och vi arbetar med löpande urval. Efter mottagen ansökan kommer du att få två urvalstester via mail, vi ber dig besvara dessa så snart du har möjlighet. Följ oss gärna på vår hemsida, på facebook och på Instagram: @mtrexpress. Eventuella frågor besvaras av Minna Jerrskog, HR-chef, 0766-149 231. Vi undanber oss säljsamtal. 

Sedan 2009 ansvarar MTR för drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL och från december 2016 drivs även Stockholms pendeltåg av MTR. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång. För mer information, se www.mtrnordic.se

Publicerad: 2017-09-11