Gruppchef med intresse för service till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR Tunnelbanan har genomgått en positiv förändringsprocess under de senaste åren. Vi fortsätter vår satsning på ständig utveckling och är just nu inne i en spännande tillväxtfas. Till Hittegodsavdelningen på Klara Östra Kyrkogata söker vi nu en Gruppchef som vill vara med och skapa en tunnelbana i världsklass. På Hittegodsavdelningen ansvarar vi för allt borttappat gods inom Stockholms kollektivtrafik. Vi tar dagligen emot ca 300 borttappade föremål och ser till att registrering av samtliga tillvaratagna saker sker på ett korrekt sätt. I rollen ingår även gruppchefsansvar för MTRs Uniformsshop där all uniformsbärande personal inom MTRs alla olika avdelningar kan prova och beställa kläder.

 

Ditt uppdrag

Rollen som Gruppchef är operativ i den dagliga driften med vissa strategiska inslag. I tjänsten ingår personalansvar för 9 Kundvärdar på Hittegods och 2 handläggare på Uniformsshoppen som dagligen möter kunder. Rollen som gruppchef innefattar personalledning, utvecklingssamtal, kontinuerliga arbetsplatsmöten och arbetsmiljöansvar för din personalgrupp. Du ansvarar för att utveckla enheterna och driva frågor kring digitalisering, affärer och nytänkande. En grundpelare i vårt ledarskap är det coachande förhållningssättet vars synsätt du måste dela. Genom ett närvarande ledarskap skapar du rätt förutsättningar för din personalgrupp att leverera bästa tänkbara service till våra resenärer och besökare. Tjänsten är i huvudsak på dagtid men för att du ska få möjlighet att träffa alla dina medarbetare förekommer även visst helg- och kvällsarbete. Du ingår i ledningsgruppen för Operational Support och förväntas där att ha förmågan att lyfta blicken och tänka utveckling för hela enheten. Hittegodsavdelningen har öppet måndag-lördag och ansvarar för allt borttappat gods inom Stockholms kollektivtrafik. Tjänsten rapporterar till Chef Operational Support.

Dina färdigheter och din personlighet för att lyckas i rollen som Gruppchef
Vi söker dig som har gymnasieexamen eller motsvarande och tidigare erfarenhet från arbete som ledare i någon form, gärna i en operativ miljö. Det är meriterande om du har någon form av akademisk utbildning men inte ett krav. Den ideala kandidaten är van att följa upp resultat, ser utvecklingspotential genom digitalisering, har kunden i fokus och är van att fatta beslut. Vidare ser vi att du är van användare av Officepaketet samt talar och skriver svenska obehindrat.

På Hittegodsavdelningen och Uniformsshoppen sker arbetet både över disk, via telefon och e-post. Du är därför som person kommunikativ och tycker om att arbeta med människor. Vidare är du strukturerad och ordningsam vilket gör att du värdesätter ordning och reda. Vi ser också att du är duktig på att tänka praktiskt vilket gör att du trivs med att till viss del ha operativa arbetsuppgifter.

 

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs. Vi är ett stort bolag vilket ger dig ett brett nätverk och möjligheter att utvecklas.  

 

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

 

Du är efterlängtad så vi ser gärna att du startar omgående annars enligt överenskommelse. 

 

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR? Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Cesarion, Chef Operational Support, via Lena.Cesarion@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande så inkom med din ansökan senast 27 oktober.

 

Varmt välkommen med din ansökan

 

 MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

 

Publicerad: 2019-09-30