Gruppchef Klottersanering till MTR Tunnelbanan

Stockholm

MTR Tunnelbanan är ett serviceföretag som med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmarna spårtrafik i världsklass. Vi söker nu en Gruppchef till vår saneringsorganisation. Klottersanering består av 34 medarbetare och arbetar både dag och natt med sanering av graffiti och klotter över hela tunnelbanan.

Facility management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, lokalvård och projekt inom lokalanpassning. Tillsammans med områdeschef, gruppchefer och uppdragskoordinatorer är du med och ansvarar för att säkerställa leveransen gällande klottersanering gentemot vår uppdragsgivare.

Din roll hos oss
Rollen som operativ gruppchef innebär att du ansvarar för att dina medarbetare har rätt förutsättningar för att kunna ge bästa tänkbara sanering. Du kommer att genomföra utvecklingssamtal och kontinuerliga arbetsplatsmöten.

Dina huvudsakliga uppgifter är:
• Säkerställa att avdelningens ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt gentemot kund, samarbetspartners och uppdragsgivare.
• Säkerställa att medarbetare följer säkerhetsrutiner och processer gällande arbete i säkerhetszon och att det löpande arbetet utförs enligt gällande säkerhetsrutiner, föreskrifter och med rätt behörigheter.
• Säkerställa uppföljning av nyckeltal, fakturahantering samt identifiera och driva kostnadsbesparingar och effektiviseringar i leverantörsledet och i dess leverans.
• Säkerställa en god och kostnadseffektiv bemanning samt en kort- och långsiktig planering så att avdelningen har nödvändiga behörigheter.
• Leda, utveckla och skapa goda förutsättningar för medarbetarna att nå sina lång- och kortsiktiga mål samt genom sitt ledarskap fånga upp och driva förändringsarbete i den egna gruppen.

Tjänsten är på heltid och i huvudsak på dagtid, men för att kunna träffa alla dina medarbetare förekommer arbete även utanför kontorstider. Du har din arbetsplats i anslutning till Liljeholmens centrum, nära kommunikationer och service. Du rapporterar till områdeschef klottersanering.

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. 

Som anställd hos MTR Tunnelbanan erbjuds en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels. Start beräknas till omgående eller enligt överenskommelse.

Du som söker till oss
För att trivas i rollen som Gruppchef klottersanering är du trygg och kommunikativ med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter. Vi söker dig som trivs bäst när du får arbeta med förändringsarbete. Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och utvecklingsbenäget arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål.

Vidare har du
• gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet
• tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar eller som arbetsledare
• gärna erfarenhet av arbete inom klotter eller lokalvård
• erfarenhet av att självständigt driva egna projekt
• mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift eftersom en stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan
• goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat.


Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Acar, via helena.acar@mtr.se. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.
Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester.Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 5000 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: Gruppchef, förändringsledning, klotter, sanering, arbetsledning

Publicerad: 2019-05-03