Gruppchef Förvaltning

Stockholm

MTR Tunnelbanan är ett serviceföretag som med fokus på säkerhet, punktlighet och service erbjuder stockholmarna spårtrafik i världsklass. Till fastighetsavdelningen söker vi dig som vill leda och utveckla våra fastighetsvärdar och vårt betalsystem.

Ditt uppdrag
Facility management inom MTR Tunnelbanan erbjuder koncernens bolag en rad tjänster så som fastighetsdrift, leverantörsstyrning och projekt inom lokalanpassning. Våra kunder är såväl resenärer, Trafikförvaltningen och MTRs olika bolag med ca 5000 medarbetare. Målet är att skapa en god arbetsmiljö, ett optimalt lokalbestånd samt att leverera en utmärkt service! Som Gruppchef Förvaltning ansvarar du för teamet med Fastighetsvärdar och er leverans bestående av support för användarna av betalsystemet, samt tillsyn, service och felavhjälpande underhåll i lokalerna. Din verksamhet är en del av fastighetsdriften och du rapporterar till Chef Fastighet.

Ditt uppdrag består bland annat av

  • Säkerställa att ärenden och avvikelser hanteras på ett säkert, effektivt och professionellt sätt
  • Utveckla processer och rutiner
  • Hantera frågor rörande bemanning och planering av verksamheten
  • Arbeta med uppföljning och utveckling av medarbetare samt medverka vid rekrytering och introduktion av nyanställda
  • Säkerställa en professionell användarsupport för betalsystemet

Tjänsten är i huvudsak på dagtid, men för att kunna träffa alla dina medarbetare förekommer arbete även utanför kontorstider.

Dina tidigare erfarenheter
Du har gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som chef med personalansvar eller som arbetsledare. Det är meriterande med erfarenhet av förvaltning av ett betal- eller IT-system. Arbetet ställer höga krav på ett strukturerat arbetssätt och förmågan att arbeta i flera processer samtidigt. Vi ser därför att du har erfarenhet av att självständigt driva egna projekt och levererat med goda resultat. En stor del av arbetet innebär skriftlig och muntlig framställan, du har därför mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Vidare ser vi att du har goda datorkunskaper och använder Office-paketet obehindrat.

Dina färdigheter och din personlighet
För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och kommunikativ person med ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning. Du är inte rädd för att fatta beslut och samarbetar väl med berörda parter för att nå dina och avdelningens mål. För att trivas hos oss är du en person med massor av drivkraft och entusiasm! Du har ett starkt kvalitetstänk i det arbete du utför och är van vid att prioritera dina åtaganden. Med ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt driver du dina arbetsuppgifter hela vägen in i mål. Som chef och ledare är du trygg och motiverande med ett coachande förhållningssätt. Rollen innebär många kontakter både externt och internt, vilket kräver att du är en utåtriktad person med förmåga och vilja att bygga relationer.

Vi erbjuder
Tillsammans med kollegorna inom Facility Management får du uppleva en vardag som präglas av ett stort engagemang och ett högt tempo. Fastighetsavdelningen har sitt kontor i Liljeholmen, nära kommunikationer. Som anställd hos MTR erbjuds en rad förmåner så som SL-kort med resor i Stockholms län och Ticket Rikskortet till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan MTR även erbjuda rabatter hos flera träningsanläggningar och företag inom friskvård. 

Tjänsten tillträds så snart som möjligt.

Ansökan
Ansök via www.mtrnordic.se. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Hanna Antar, Chef Kundservice Kundmiljö & Logistik, via hanna.antar@mtr.se. Skicka in din ansökan senast den 9 oktober 2017. Urval och intervjuer sker löpande. Vid rekryteringen ställs stor vikt vid personlig lämplighet och vi tillämpar urvals- och personlighetstester.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga företrädare
SACO, Nader Kohandani, nader.kohandani@mtr.se
SEKO, Jannis Konstantis, ioannis.konstantis@mtr.se
ST, Tony Moros, tony.moros@mtr.se

Sedan 2009 ansvarar MTR för drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL och från december 2016 driver vi Stockholms pendeltåg. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång! För mer information, se www.mtrnordic.se

Publicerad: 2017-09-11