Flexibelt extrajobb som servicevärd ombord på våra tåg!

Stockholm

Är du på jakt efter ett roligt och utmanande extrajobb inom service? Vi söker nu 2-3 nya servicestjärnor som vill jobba med oss ombord på våra tåg! I rollen som Timanställd Servicevärd får ett flexibelt schema och ges möjlighet att ta mycket ansvar och bidra med service i världsklass till våra resenärer ombord tåget som går mellan Stockholm – Göteborg.

Vilka är vi?
MTR Express är ett växande företag med höga ambitioner och hos oss får du en unik chans att vara med och bygga upp något helt nytt inom tågbranschen samtidigt som du har en stark koncern i ryggen

Ditt uppdrag
I rollen som servicevärd arbetar du ombord på våra snabbtåg mellan Stockholm och Göteborg. Du spelar en viktig roll i vår verksamhet då du är vårt ansikte utåt mot våra kunder och resenärer. Ditt fokus ligger på att erbjuda våra resenärer en säker resa samt att leverera enastående reseupplevelser med en stor portion personlig service.

Dina huvudsakliga uppgifter är:

- Säkerställa kundens reseupplevelse i alla led

- Försäljning & servering

- Fatta beslut kopplade till trafikstörningar

- Avgångssignalering

- Trafiksäkerhetsrelaterade frågor

- Plockstädning

- Avvikelserapportering

Vem är du?
Vi söker dig som är student eller av annan anledning är ute efter ett extrajobb med varierande timmar. För att lyckas i rollen krävs att du är en professionell, flexibel och handlingskraftig person som vill prova något nytt, utmana och hitta lösningar. Tydlighet, stort tålamod och god prioriterings- och problemlösningsförmåga är andra centrala egenskaper för rollen.

Som person är du positiv, social och förtroendeingivande med mycket god kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en person som trivs med att stå i centrum och vara bland människor. Du motiveras av utmaningar och stimuleras av förändring och utveckling. Du tar uppdraget om att skapa världens bästa kundservice för våra resenärer på stort allvar. Du är också en person som tar hand om din hälsa och värnar om dina kollegors välmående genom ömsesidig respekt.

Erfarenheter och färdigheter 
Du har arbetslivserfarenhet inom kundservice, gärna flerårig. Erfarenhet till exempel från turism, resebransch, vård, försäljning eller restaurangbranschen är meriterande liksom språkkunskaper utöver svenska och engelska. Du har god IT-kunskap, erfarenhet av tekniska verktyg och goda kunskaper i officepaketet.

Anställning 
Tjänsten är en timanställning och anställningen inleds med en grundutbildning och vi kommer att ha två startdatum under hösten, en i september och en i november. Som sökande behöver du vara minst 20 år. Arbetet innebär oregelbunden arbetstid, övernattningar på annan ort samt uniformsplikt. Vi är ett företag som månar om alla anställdas hälsa. Då alla Servicevärdar har säkerhetstjänst genomförs en nyanställningskontroll hos företagshälsovården under rekryteringsprocessen. Vid denna ingår bland annat olika alkohol- och drogtester för att säkerställa att inget riskbruk av alkohol eller bruk av droger föreligger. Vi har även slumpmässiga alkohol- och drogtester för all personal och vi är ett rökfritt företag. Din placeringsort är Stockholm och du rapporterar till Gruppchef Servicevärdar.

Ansökan
Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR Express? Ansök via www.mtrexpress.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Skicka din ansökan snarast, då ansökningstiden är kort och vi arbetar med löpande urval. Följ oss gärna på vår hemsida, på facebook och på Instagram: @mtrexpress. Eventuella frågor besvaras av Catrine Karlsson, HR-Koordinator, mailadress: catrine.karlsson@mtr.se. Vi undanbeder oss säljsamtal.

 

Sedan 2009 ansvarar MTR för drift och underhåll av Stockholms tunnelbana på uppdrag av SL och från december 2016 drivs även Stockholms pendeltåg av MTR. Under 2015 startade MTR Express snabbtågstrafik mellan Göteborg och Stockholm. MTR-koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. Inom MTR satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång. För mer information, se www.mtrnordic.se

Publicerad: 2017-09-08