Fältsupport till MTR

Stockholm

Är du lösningsorienterad och trivs med att ge service och support i miljöer där det händer mycket?

Vi söker nu en Fältsupport till vår avdelning Kvalitet & Internservice på MTR Pendeltågen. Du kommer vara del av ett glatt team med hög lösningsförmåga. Du kommer att vara placerad nära Stockholm centralstation samt vara rörlig inom hela pendeltågsnätet, från Nynäshamn/Gnesta i söder till Uppsala/Bålsta i norr.

Din roll hos oss

Kvalitet och Internservice stöttar verksamheten genom intern support i att betalsystemen alltid fungerar och tillser korrekt trafikinformation på alla stationer. Vi säkerställer även intern logistik och planering av scheman med bemanning.

Som Fältsupport säkerställer du att supportärenden blir utförda med hög kvalitet på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Du arbetar både i team och självständigt.

Exempel på arbetsuppgifter som Fältsupport:

 • Kvalitetssäkra att skyltning av information är aktuell och följer satta rutiner och avtal
 • Säkra att våra betalsystem fungerar tryggt och säkert genom att ge support internt på platser i hela pendeltågsnätet
 • Säkra att biljettautomater på stationerna fungerar
 • Utföra kontroller för att säkerställa god kvalitet i arbetet som rör lokalvårdsorganisationen
 • På ett effektivt sätt och med utmärkt service leverera material till verksamheten
 • Koordinera ärenden och ersätta ordinerade koordinator vid frånvaro.

Arbetet är förlagt på dagtid, måndag till fredag. Du rapporterar till chef för Kvalitet & Internservice. Start i februari 2020.

Du som söker till oss

Arbetet på Kvalitet & Internservice ställer höga krav på att leverera service och kunna planera sin arbetsdag på ett effektivt sätt.

Du är en person som gillar att hjälpa andra, du har lätt att sätta dig in i nya uppgifter och har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Vidare har du:

 • Ett par års erfarenhet av att arbeta med service i händelserika miljöer
 • B-körkort
 • Minst gymnasial utbildning
 • God datorvana och behärskar Officepaketet väl, det är meriterande om du har särskilda kunskaper i Excel
 • God kommunikativ förmåga i tal och skrift, både på svenska och engelska

När du blir en av oss

Du blir en viktig del av MTR som håller Stockholm och Sverige i rörelse 365 dagar om året. MTR är ett starkt varumärke som internationellt är välkänt för sitt engagemang i de samhällen företaget finns. Vi är öppna, varma och omtänksamma. Med ett tydligt, enkelt och pålitligt sätt vill vi hela tiden förstå mer för att komma framåt. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete; utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Som anställd hos MTR Pendeltågen erbjuds du en rad förmåner så som SL-årskort och Ticket Rikskort, båda till förmånsbeskattning. Förutom friskvårdsbidrag kan vi erbjuda rabatter hos flertalet träningsanläggningar och företag inom friskvård. Du har möjlighet att nyttja två massagetillfällen per år och kostnader för läkarbesök ersätts upp till högkostnadskort. I övrigt erbjuds förmånliga erbjudanden hos bland annat MTR Express, Synoptik, Akademibokhandeln och First Hotels.

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?

Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Externa sökanden ansöker via vår hemsida och interna sökanden hänvisas till Lediga tjänster på OnTrack, vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Nicklas Engman nicklas.engman@mtr.se. 

Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester. 

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

 

Publicerad: 2019-08-13