Assistant Revenue Manager

Stockholm

Assistant Revenue Manager 7-15 h per vecka, kombineras med fördel med studier

MTR Express är Sveriges nya snabbtågsbolag mellan Stockholm och Göteborg som tre år i rad blivit utsett till Sveriges bästa tågbolag enligt Svensk Kvalitetsindex. Med fantastiskt service, nya schweiziska tåg, smidiga digitala lösningar och en oöverträffad punktlighet har vi höjt ribban för tågresande i Sverige. Vi vill fortsätta att bidra till ett ökat hållbart resande och på sikt också trafikera fler linjer. Nu söker vi två-tre Assistant Revenue Managers som kan stötta vårt kommersiella team med cirka 7-15 h var per vecka.

Din roll hos oss

Avdelningen Revenue Management jobbar med intäktsoptimeringen genom aktiv och efterfrågestyrd prissättning. Som Assistant Revenue Manager arbetar du för att varje tågavgång prissätts utifrån förväntad efterfrågan och betalningsvilja. I rollen får du ta stort ansvar och är tillsammans med övriga teamet ansvarig för företagets intäkter. 

Dina huvudsakliga uppgifter

 • Marknadsanalys
 • Prismatchning
 • Försäljningsanalys
 • Tidstabellsuppdateringar

Som Assistant Revenue Manager rapporterar du till MTR Express Kommersiella chef. Din placering är på Klarabergsviadukten i Stockholm. Arbetstiden fördelas över veckan i överenskommelse med övriga Assistant Revenue Managers. Du har stor möjlighet att påverka när på dagen du utför ditt arbete. Observera att viss helgtjänstgöring förekommer. 

När du blir en av oss
Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi utmanar gamla sanningar och hittar nya lösningar för att utveckla oss själva och de samhällen där vi finns. Det har gjort oss till ett av världens ledande tågbolag. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat. De hjälper oss att skapa säkra resor, nöjda kunder och medarbetare som trivs.

Hos oss ingår du i en miljö med hög och positiv förändringstakt där du är med och bidrar till MTR Express fortsatta resa. Vi erbjuder dig variation i arbetsinnehållet och goda möjligheter att, genom egna initiativ, påverka din personliga utveckling och framtid inom företaget. Du ingår i ett team med kompetenta och trevliga kollegor. Som anställd hos MTR Express får du ta del av våra förmåner, till exempel:

 • Friskvårdsbidrag
 • Gratis massage två gånger om året
 • Rabatt på resor hos MTR Express
 • Rabatter på träningsanläggningar och mycket annat

Start så snart som möjligt.

Du som söker till oss har
För att trivas på MTR Express och för att vara framgångsrik i rollen har du stort intresse av att arbeta med siffror. Du är mycket analytisk och noggrann och har lätt för att dra slutsatser utifrån en stor mängd information. 

Du är tävlingsinriktad och tycker att det är givande med konkurrens. 

Vidare har du

 • Erfarenhet av liknande roller med prisoptimering alt tillägnad kunskap genom studier inom ekonomi, statistik eller dylikt.  
 • Goda kunskaper av Excel 
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Vill du arbeta tillsammans med oss på MTR?
Välkommen med din ansökan i form av ett CV och personligt brev. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peder Osterkamp, Chief Commercial Officer. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande. Som ett led i rekryteringen använder vi oss av personlighets- och lämplighetstester inklusive arbetsprov. 

Varmt välkommen med din ansökan!

MTR är en av världens främsta operatörer för järnvägsbunden trafik och har sin bas i Hongkong. I Sverige är vi 4500 kollegor som driver tunnelbanan och pendeltågen i Stockholm och snabbtåget mellan Göteborg och Stockholm. Vårt uppdrag är att underlätta människors vardag och länka samman och utveckla hållbara samhällen. För mer information om MTR besök www.mtrnordic.se.

Nyckelord: marknadsföring, revenue manager, assistant, assistant revenue manager, prisoptimering

Publicerad: 2019-03-13